Nem csak Pitt és Jolie miatt szakadt meg a szívünk idén

Casper Smart, Jennifer Lopez
Vágólapra másolva!
Az egész világot sokkolta, amikor a múlt héten kiderült, elválik az a sztárpáros, aki az elmúlt években annyira egybeforrt a nyilvánosság szemében, hogy közös névvel emlegették őket. Brangelináék, azaz Brad Pitt és Angelina Jolie előtt pedig Johnny Depp és Amber Heard válásától volt hangos a sajtó. De rajtuk kívül is sok szakítás történt az idén – több közülük a tévés világ prominenseit érintette.
Vágólapra másolva!

Drew Barrymore és Will Kopelman

Az egykori gyereksztár és műkereskedési tanácsadó férje idén áprilisban jelentette be, hogy közel négy év házasság után elválnak útjaik – de állítólag már 2015 októberében különköltöztek. Barrymore-nak és párjának két kislánya is van (a négyéves Olive és a két és fél éves Frankie), így nagyon jó volt olvasni közös közleményükben, hogy

és alig várjuk, hogy továbbra is úgy folytassuk az életünket, hogy ők állnak benne az első helyen.”

Forrás: Neilson Barnard / Getty Images North America / AFP

A válás azonban még így sem lehetett könnyű. Egy névtelen forrás legalábbis arról számolt be, hogy a színésznőt eléggé megviselte az ügy.

Egészen a végéig nagyon keményen próbálkoztak, de aztán rájöttek, hogy így lesz a legjobb mindenkinek” – mondta a jól értesült.

Lea Michele és Matthew Paetz

A Scream Queens: Gyilkos történet és a Glee – Sztárok leszünk! sztárja és modell pasija februári szakítása két év után még közeli barátaik számára is sokkot jelentett, annyira váratlanul ért mindenkit.

„Leáról és Matthew-ról már mind azt hittük, hogy hamarosan eljegyzik egymást, nem pedig azt, hogy szakítanak” – nyilatkozta egy közeli forrás. A jelek szerint azonban a színésznőt nem viselte meg annyira a dolog, mert hamar továbblépett: azóta már az iZombie-ból ismert Robert Buckley-val kavar.

Forrás: Alberto E. Rodriguez / Getty Images North America / AFP

Idris Elba és Naiyana Garth

A Luther című sorozat sztárja szintén februárban, három év után szakított barátnőjével, Naiyana Garth sminkessel. Elba és Garth 2013-ban kezdtek randizni, egy évvel később pedig már meg is született kisfiuk, Winston. Az angol színész a jelek szerint nem híve az életre szóló kapcsolatoknak, hiszen már két exfeleséggel is büszkélkedhet. Első házasságából ráadásul egy kislánya is született, a jelenleg 14 éves Esan, aki az édesanyjával él Atlantában – Elba így hamarosan már két helyen vasárnapi apukáskodhat...

Forrás: Ari Perilstein / Getty Images North America / AFP

Nina Dobrev és Austin Stowell

Februárban valami lehetett a levegőben, hiszen a Vámpírnaplók egykori sztárja januárban még együtt ünnepelte huszonhetedik szülinapját szintén színész szerelmével, ám egy hónappal később már szakításukról lehetett hallani. Mivel a két fiatal még egy éve sem volt együtt, ebben az esetben valószínűleg senki sem sérült komolyabban.

Habár Dobrev jelenleg még szingli, biztos hamar talál magának valakit, hiszen korábban is egymást váltották a szívében kollégái James Marsdentől Ian Somerhalderig.

Forrás: Brad Barket / Getty Images North America / AFP

Kirsten Dunst és Garrett Hedlund

A legutóbb a Fargó-ban látott színésznő közös filmjük, a 2012-es Úton forgatásán ismerkedett össze Hedlunddal, és már négy éve voltak együtt, amikor áprilisban kiderült, hogy véget vetnek kapcsolatuknak. Dunst és szerelme nemcsak együtt éltek, de múlt augusztus óta el is voltak jegyezve, így vélhetően komoly okuk volt a szakításra. A két sztár azonban sosem vitte annyira a nyilvánosság elé a kapcsolatát, mint sokan mások az összeállításunkból, így a részletekről sajnos semmit sem tudni.

Forrás: Valerie Macon / AFP

James McAvoy és Anne-Marie Duff

A skót sztár már tíz éve élt házasságban kolléganőjével, Anne-Marie Duff-fal, amikor májusban egy közös nyilatkozatban bejelentették, hogy válnak.

– olvasható közleményükben. Sajnos az ügyben itt is érintett egy gyermek: a Brendan nevű hat és fél éves kisfiú.

Forrás: Niklas Halle’n / AFP

Sharon és Ozzy Osbourne

Szintén májusban történt, hogy egy, a valóságshow-sztárokhoz közeli forrás kiszivárogtatta: több mint 33 év után véget érhet a rocklegenda és felesége házassága. A szakítás oka az volt, hogy Ozzy állítólag érzelmi viszonyba keveredett egy másik nővel.

A botrány ellenére a házaspárt hamarosan a legnagyobb barátságban látták együtt, amikor Sharon is megjelent egy Ozzy által (szakmai ügyben) tartott sajtókonferencián. Júniusban ráadásul Osbourne-ék lánya, Kelly is úgy nyilatkozott, hogy a szülei még együtt vannak, így nagyon úgy tűnik, hogy ennek a párosnak még van esélye.

Hát így néz ki egy válófélben lévő házaspár? Osbourne-ék a szóban forgó sajtótájékoztatón Forrás: Frederic J. Brown / AFP

Joshua Jackson és Diane Kruger

A Dawson és a haverok, illetve A rejtély című sorozatok sztárja és a Trójá-ból, a Becstelen brigantyk-ból és A híd-remake-ből ismert német szépség júliusban tíz év együttlét után mondott búcsút egymásnak. A 40 éves színésznő és 38 éves egykori szerelme azután kezdtek randizni, hogy Kruger öt közös év után szakított férjével, Guillaume Canet francia színész-rendezővel (aki egyébként azóta Marion Cotillard párja és gyermekének apja).

Forrás: Valerie Macon / AFP

Joshua Jackson és Diane Kruger ugyan nem voltak házasok, de valószínűleg osztozkodniuk kell majd, hiszen két közös házuk is van, az egyik Párizsban, a másik Vancouverben. A sztárpár azonban nem itt, hanem New Yorkban élt együtt, ahol gyakran lehetett őket látni a városban sétálva.

Jennifer Lopez és Casper Smart

Jennifer Lopez és háttértáncos szerelme nemcsak azzal hívták fel magukra a figyelmet, hogy tizenhét év köztük a korkülönbség (J.Lo javára), hanem azzal is, hogy viharos kapcsolatuk során többször is szakítottak, majd újra összejöttek. Először 2014-ben, két és fél év után mondtak búcsút egymásnak, majd idén augusztus végén ismét arról lehetett hallani, hogy vége köztük mindennek.

Forrás: Ethan Miller / Getty Images North America / AFP

Habár a szakítást hivatalosan egyik fél sem erősítette meg, közösségi médiás felületén mindkét érintett sokatmondó, talányos üzeneteket helyezett el. „Védd a szíved” – olvasható azon az aszfaltrajzon, ami előtt a színész-énekesnő pózol, miközben Smart azt írta ki Instagram-oldalára, hogy most kicsit csendesebb, visszavonultabb életet fog élni.

Liev Schreiber és Naomi Watts

Ez az a sztárszakítás, ami legutóbb, már Brangelináék után kavarta fel a kedélyeket. A Ray Donovan sztárja és a King Kong-ból ismert színésznő szeptember 26-án közölték, hogy tizenegy évnyi együttélés után a szakítás mellett döntöttek. „Az elmúlt néhány hónapban arra az elhatározásra jutottunk, hogy a legjobb út, ami családként előttünk áll, az, ha párként szakítunk.

és várjuk, hogy felfedezzük kapcsolatunk ezen új lépcsőfokát” – olvasható közleményükben.

Forrás: Tiziana Fabi / AFP

Schreiberről és a pár 9 éves kisfiáról, Sasháról nemrégiben mi is mutattunk képeket, hiszen a gyerek kísérte el apját az Emmy-gálára (már akkor gyanús lehetett volna, hogy Watts helyett, azaz a színésznő nem jelent meg férje oldalán a díjátadón). A másik gyermek, Samuel 2008 decemberében született – a gyerekekről itt látható közös fotó.