A meztelen reality szereplői visszatérnek a képernyőre

Viasat Észbontók
Vágólapra másolva!
Az Észbontók ma esti adásában az Ádám keresi Évát pucér játékosai tűnnek fel, köztük Petu, Lúcia, Evelyn, Krisztián és Bongi. Ezúttal viszont nem a testükkel, hanem az eszükkel kell hódítaniuk, talpig ruhában.
Vágólapra másolva!

Magyarország első meztelen valóságshowjának szereplői az Észbontók-ban tűnnek fel, ahol a pucérkodás helyett az ész kerül a középpontba. A lányok csapatában Evelyn, Lúcia, Petu, Anett és Reni igyekeznek megfejteni a játékosok észjárását, a fiúknál pedig Máté, Bongi, Krisztián, Bence és Sándor vállalta a kihívást.

Az egykori pucér szereplők az Észbontókban Forrás: VIASAT3/Szőke Richard

"Én nagyon gátlásos vagyok, ezért szó sem lehet róla" - mesélte Petu, mikor arról kérdezték, hogy meztelenül is vállalná-e a játékot. "A szigetlakó fiúk észjárása elég egyszerű" - mondta a többiekről. Nem vetélkedne ruha nélkül Lúcia sem. "Nincs elég készpénzetek sajnos" - mondta.

Ruha nélkül nem vállalták volna a játékot Forrás: VIASAT3/Szőke Richard

Az Észbontók internetes oldalán, egy külön erre a műsorra készített aloldalon a rajongók már az adás alatt megtippelhetik, hogy a versenyzők eltalálják-e a helyes válaszokat, az adás szüneteiben pedig a kimaradt jeleneteket tudják újranézni.