Itt vannak az Egynyári kaland új arcai

egynyári kaland
Vágólapra másolva!
A rövid, félperces kedvcsinálóban a régi arcok mellett az új szereplők is bemutatkoznak, és máris láthatunk néhány emlékezetes pillanatot.
Vágólapra másolva!

Véglegesen eldőlt, hogy 2017 tavaszán folytatódik a tavalyi ifjúsági miniszéria a második évaddal. A gyártó Megafilm egyúttal egy teasert is kirakott YouTube-csatornájára.

Az itt olvasható leírás szerint a második évad története ott folytatódik, ahol az első befejeződött – egy év elteltével. Hőseink (akik az első évadban éppen befejezték a középiskolát, és az érettségi fáradalmait kipihenni és/vagy pénzt keresni érkeztek a Balatonhoz) most már első éves egyetemisták.

Forrás: Piti Marcell

Zsófi és Bence párként, a „jó csaj", Dóra és a „fura figura", Gábor pedig barátokként térnek vissza. Négyesük két új karakterrel egészül majd ki: Levivel, aki Dóra tökéletes partnere lehet(ne), és Lucával, aki pedig Gábor női megfelelője, ha furcsaságról, különcködésről van szó.

Az előzetesben a kevés felnőtt figura egyike, Szerednyey Béla karaktere, azaz Barnabás beszél a fiatal hősökről, akiket néhány igazán forró pillanatban is bemutatnak. A régi ismerősök mellett pedig felbukkannak az új szereplők is – róluk itt olvashatunk részletesebben, a forgatáson készült fotókat pedig itt láthatjuk.