Majka helyett Tilla lett Ábel Anita partnere

Drágám, add az életed, Tilla, Ábel Anita
Vágólapra másolva!
Majka helyett Till Attilával vezeti a Drágám, add az életed!-et Ábel Anita, a vetélkedő új feladatokkal és új párokkal folytatódik.
Vágólapra másolva!

A második évadot a Star Academy miatt nem tudta vállalni Majka, így Tilla lesz Ábel Anita partnere a TV2 műsorában. Míg az első szériában ismert párosok küzdöttek egymással, a másodikban a civilek is kapnak lehetőséget – a sztárpárok mellett idén egy héten keresztül ők mérethetik meg magukat a már ismert és az új feladatokban.

A Drágám, add az életed! szabályai nem változnak, továbbra is a párok férfi tagjai versengenek, a nők pedig licitálnak a feladatokra. Az ajtó áttörése, a rekeszek pakolása, a tűsarkúban futás és a létrán kapaszkodás az új évadban is megmarad, de alapvetően új játékokkal készült a műsor. Lesz például habfürdő nevű játék, amikor lufik közé kell beugrani, és kidurrantani őket, lesz halálugrás, amikor távolról át kell ugrani egy állványról egy hintára, és lesz egy riszálom nevű, amiben táncolva kell a ruhájukról lerázni post-iteket.

Tilla és Ábel Anita vezetik a második évadot Forrás: EVA

Az első széria legelső hetét Keleti Andrea és párja nyerte, ők vitték el a Drágám, add az életed! egymillió forintos heti fődíját, aztán az utolsó héten visszatértek a Legek hetében, és ott is legyőzték a többieket, akik a következő hetek legjobbjai lettek.

A folytatásban feltűnik majd többek között Győrfi Pál és felesége, Adrienn, Zoltán Erika és Kátai Róbert, Apáti Bence és Földi Lea, Pirner Alma és Diviki Attila, valamint Köböl Anita és párja is. Összesen tizenkét ismert páros vesz részt a játékban, és négy civil.

Mutatunk néhány fotót a párokról:

Forrás: EVA/Eva
Forrás: EVA
Forrás: EVA
Forrás: EVA