Blake Lively nagyon virgonc pár nappal szülés után

Blake Lively
Blake Lively egy júliusi eseményen
Vágólapra másolva!
A Gossip Girl – A pletykafészek sztárja igazán sűrű napokon van túl. A múlt pénteken hozta világra második gyermekét, és két nappal később már egy barátnője esküvőjén sürgölődött.
Vágólapra másolva!

A nemrég született bébi Lively és Ryan Reynolds második közös gyermeke – az első kicsi, egy James nevű kislány 2014 decemberében jött a világra.

Azt sajnos nem tudni, mi a neme és a neve a most érkezett babának, de a szülés vélhetően könnyű lehetett, mert a színésznő vasárnap már asszisztense és barátnője, Jessica Snyder esküvőjén pompázott.

Az eseményről a sztár ki is rakott egy fotót Instagram-oldalára. A kép mellé pedig – amelyen azt láthatjuk, hogy Lively megpuszilja a boldog menyasszonyt – azt írta: „A leggyönyörűbb menyasszony a világon. És a legjobb barát, akit csak kívánhatok. Jessica, köszönöm neked, hogy te vagy a MINDEN. Szeretlek."

Blake Lively egy júliusi eseményen Forrás: Neilson Barnard / Getty Images North America / AFP

Szerencsére egyébként nem csak Lively ilyen hűséges barát, neki is nagyon jó barátai vannak, hiszen a híradások szerint barátnője, Taylor Swift énekesnő volt az egyik első látogató a kórházban, miután világra hozta második gyermekét.