Visszatérhetett egy régi versenyző A konyhafőnökbe

konyhafőnök
Vágólapra másolva!
Az elődöntő második hetében váratlanul feladta a játékot egy versenyző, így az előző hét egyik kiesője, Kriszti térhetett vissza A konyhafőnök-be.
Vágólapra másolva!

A nyolcadik adásban ismét hatan küzdöttek a továbbjutásért, az első feladatban túrógombócot kellett készíteniük a versenyzőknek.

Mivel Bernard feladta a héten a versenyt, az előző hét utolsó kiesője, Kriszti jöhetett vissza a játékba. "Nagyon örülök, hogy kaptam még egy esélyt, bátrabban fogok bánni a fűszerekkel, és több rizikót vállalok. Nem fogok még egyszer kiesni" - mondta magabiztosan, de a rajt előtt azért Fördős Zé figyelmeztette, hogy egy pillanat alatt megismétlődhet a múlt heti eset, úgyhogy szívja fel magát.

Kriszti kapott még egy esélyt, az első héten kiesett Forrás: Jilly Kriszti / Facebook

Az első feladatban Ákos, az új játékos bizonyult a legjobbnak, a második körben ő kapott előnyt. Sárközi Ákos séf csirkemellet készített túrógombóccal, ezt kellett lemásolni – persze tele volt csavarokkal, sok hibalehetőséggel, és nem is nézhették végig a főzést a versenyzők.

Reni indult hátrányból, ő semmit nem látott a főzésből. Leginkább a vajmártással gyűlt meg a baja, és hiába mondta el neki a séf segítségként a receptet, nem tudta megoldani. Végül a tintahallal színezett húsrolád sem lett tökéletes, így hiányos tányérral ment a zsűri elé, nem kapott sok dicséretet, számára ért véget a verseny.

Neked szívesen segítek bármikor, hogy tudjál tanulni" – mondta neki búcsúzóul Sárközi, Reni pedig könnyes szemmel hagyta el a konyhát.

Holnap csapatban dolgoznak majd a versenyzők, a héten Ákos és Dávid tűnik erősnek, a harmadik versenynapon a visszatért Kriszti végzett még a dobogón.