Továbbra sem maradunk horror nélkül

Amerikai Horror Story, Jessica Lange
Vágólapra másolva!
A hetedik évadra is megújították az Amerikai Horror Storyt. A népszerű antológiasorozat legújabb epizódjai valamikor 2017-ben kerülnek majd adásba.
Vágólapra másolva!

Az FX döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen a horrorszéria biztos pontnak számít a csatorna műsorában, és kiemelkedő nézettséggel megy: a jelenleg futó hatodik évad, az American Horror Story: Roanoke részeit a szeptember 14-i premier óta összesen 13 millióan látták.

„Ryan (Murphy), Brad (Falchuk, a széria ötletgazdái – a szerk.) és kiemelkedő írókból álló csapatuk csodálatos munkát végeznek annak érdekében, hogy az Amerikai Horror Storyt

és megtiszteltetésnek érezzük, hogy továbbhaladhatunk velük a hetedik évad irányába" – nyilatkozta John Landgraf, az FX Networks és Productions vezérigazgatója.

Az Amerikai Horror Story már 2011-es indulása óta a nézők kedvence, és mindig nagy várakozás előzi meg az éppen aktuális évad témáját, motívumait (a sorozat minden szezonban más és más mélyen gyökerező félelmet jár körbe, újabb és újabb kulturális ikonok segítségével), sztárjait és csavarjait.

Amerikai Horror Story, Jessica Lange Forrás: FX

De a szériát nem csak a rajongók imádják, hiszen az évek során összesen 15 Emmy-díjat és két Golden Globe-ot nyert – többször is kitüntették például egyik állandó színészét, Jessica Langet. Ő az új évadban már nem szerepel.