Oscar-díjas partnernője arcába tolta heregolyóit a fiatal színész

Evan Peters
Vágólapra másolva!
Roppant pikáns sztorit mesélt a minap Evan Peters, az Amerikai Horror Story egyik sztárja Conan O’Brien talkshow-jában. 
Vágólapra másolva!

Evan Petersről nemrégiben azért írtunk, mert meglehetősen izgalmas (verekedéssel, szakításokkal, eljegyzéssel tarkított) viszonyt ápol kolléganőjével, Emma Robertsszel. Az ifjú színész azonban más partnernőjével is élt már át izgalmakat, ráadásul az Amerikai Horror Story forgatásán.

Még a széria második évadának munkálataikor történt, hogy az egyik jelenetben Petersnek egy szál kórházi köpenyben kellett megjelennie. Mivel a ruhadarabból kilógott a feneke, nem viselhetett alsót alatta, így egy speciális kelléket húztak rá a péniszére, hogy legalább az takarva legyen.

Pontosabban maga a sztár vette magára az eszközt (amit ő nemes egyszerűséggel pöcszokninak nevez), és nem épp a legügyesebben erősítette magára. A jelenet felvétele után pedig meghallotta, hogy a felvétel másik résztvevője, Jessica Lange arról panaszkodik a személyi asszisztensének, hogy kollégája az arcába tolta a golyóit. Azokat ugyanis Peters elmulasztotta begyömöszölni a segédeszközbe.

O'Brien még le is rajzoltatta a dolgot a színésszel, hogy jobban megértse, hogyan is működik ez a speciális ruhadarab. Az biztos, hogy Peters ezek után egy életre megjegyezte a használat módját.