Tori Spelling szorgosan dolgozik bolygónk benépesítésén, ötödik gyermekét várja

Tori Spelling, Beverly Hills 90210
Vágólapra másolva!
A Beverly Hills 90210 egykori Donnája, Tori Spelling tovább dolgozik bolygónk benépesítésén. „Te jó ég, mi leszünk a Brady család!” – reagált a férje.
Vágólapra másolva!

„Teljesen váratlanul ért minket. Megcsináltam a tesztet, mire Dean:

– mesélte a 43 éves színésznő a People magazinnak.

Forrás: Fox

Spelling és férje, Dean McDermott (szintén színész) 2006-ban házasodtak össze, és a 9 éves Liam, a 8 éves Stella, az ötéves Hattie és a négyéves Finn szülei. Így értelemszerűen az is felmerült, hogy a jövőben már egy teherautóra lesz szükségük az egész család fuvarozásához.

Habár a híres szülők pont most lélegeztek volna fel, hiszen ez az első olyan tanévkezdés, hogy végre mindegyik gyerekük iskolába vagy óvodába jár, azért természetesen örülnek az újabb gyermekáldásnak.

A Spelling – McDermott család teljes létszámban (jobbra fent a színész előző házasságából született 18 éves fia látható) Forrás: Michael Kovac / Getty Images North America / AFP

„Jóságos isten, mit művelünk? Kezdődik megint minden elölről. De hát

– mondta Spelling. Az újabb poronty remélhetőleg ismét szerető családba érkezik. McDermotték ugyanis meglehetősen viharos éveken vannak túl: 2013-ban kiderült, hogy a színésznőt csalja a férje, aki a következő évben bevonult az elvonóba.