Elmaradt a párbaj a Való Világban, egészen más lett helyette

VV8, Való Világ
Vágólapra másolva!
Mivel Lóri hosszan tipródás és vergődés után feladta a játékot, közvetlenül a vasárnap esti párbaj előtt, kiválasztást tartottak az RTL II valóságshow-jában.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Lóri hitehagyott, kiüresedett lényként bolyongott a villában jó ideje, senkivel sem volt jóban, így feladta a VV8-at. Mindezt épp a párbaja előtt tette, ahol amúgy is kiesett volna, a műsoridőt viszont illik kitölteni: praktikus húzás volt kiválasztást tartani. Lóri helyett egy Gina nevű lány érkezett, ő egyből védettséggel nyitott. Erről többet itt olvashat.

Zseri megy párbajra Forrás: RTL II

Vivien Somára tette a jelét, akit ez láthatóan nem nagyon rázott meg. Ő a villa Magdi anyusára pakolt, az egyre rosszabbul kinéző Mici kapott egyet. A molett szőke keveredett a tábla elé, ingadozó kapcsolatról beszélt, Zseraldint nevezte meg, mivel beleszól más emberek dolgába, holott nincs semmi köze hozzá.

Ati (balról) kihívott lehet Forrás: RTL II

Zseri ment ki vigyorogva: „Nem az igazi köztünk a kapcsolat. Százszor elmondtam, hogy szeretném, ha változna. Nem változik. Ati" – mondta ki. Az említett fiúcska ballagott ki a táblához, visszaadta a jelet. Evelin volt soron, egy csalódásról értekezett, Ati nevét mondta ki. Tivy egy „szeretlek, apa, anyával" nyitott, lám, mégiscsak van szíve ennek a keménykedő, ordenáré legénynek - majd egy közelmúltbeli konfliktust emlegetett, így Krisztián neve alá került egy karika.

A nevezett úrfi következett a sorban, közölte, hogy megbántották, nem tetszik neki, hogy Tivy álladóan párbajjal fenyegetőzik, így visszaadta a jelet. Dávid a tőle legtávolabbi személyre tett, az agyonsminkelt Mici csak sóhajtozott és kesergett. Zsolti majdnem pityergett, Zserire rakott, de láthatóan meg is bánta menet közben. Ezzel eldőlt, Zseraldin jövő vasárnap párbajozik, tippünk szerint Mici vagy Ati lesz a kihívott. Előbbi ellen könnyen nyerne is.