Lelkileg tönkrementem – feladta egy Való Világ-játékos

VV Lóri
Vágólapra másolva!
Lóri párja kiesése után unott, közönyös szellemként lézengett benn a villában, a párbaj előtt feladta a játékot, így ő már biztosan nem viszi el a 36 millió forintot.
Vágólapra másolva!

„Nem egy elhamarkodott döntés ez. Végleges. Feladom a játékot. Nem voltam arra felkészülve, hogy beleszeretek itt valakibe, és ő, Dina hamar ki fog menni innen. Ő elfeledtette velem a családom hiányát. Dinának megígértem, hogy megnyerem a játékot, de lelkileg tönkrementem” – közölte Lóri a riportszobában, így a VV8 nélküle megy tovább.

VV Lóri hazament Forrás: RTL II

„Ne haragudjatok, hogy így döntöttem. A 36 millió nem ér annyit, hogy még egy napot a családom nélkül töltsek” – közölte benn komoran. Mai párbajellenfele, Dávid (aki csinos csokornyakkendőt öltött a jeles dátumra) nem tűnt igazán boldognak, de erre nem is volt sok oka: simán nyert volna.

Van mááásik!

A show, a párbaj elmaradt, de Nádai Anikó azért ismertette a végeredményt: 34%-ot szerzett Lóri, tehát akkor is kiesett volna, ha vállalja az összecsapást. Helyére egy Gina nevű lány érkezett.

Előnye, hogy frissen toppan be olyan emberek közé, akik másfél hónapja raboskodnak benn egy nem túl tágas díszletházban, továbbá mindent tud arról, kinek milyen a kinti megítélése (a bentiek ezt nem érzik, csak a belső hierarchiát). Hátránya, hogy egy kialakult csoportba ékezik, ahol megvannak az erőviszonyok – és nyilván sokan nem fogadják majd be, mondván, csak egy jöttment.

A beköltözés után rögtön kiválasztás jött - hogy ki megy párbajozni, arról itt olvashat.