Lady Gaga is karaokézik egyet

Lady Gaga, Róma, 2011
Vágólapra másolva!
A híres énekesnő maga jelentette be Twitter-oldalán, hogy ő lett a Carpool Karaoke című népszerű éneklős-humoros műsor következő utasa a műsorvezető, James Corden mellett.
Vágólapra másolva!

A Variety úgy tudja, hogy a Lady Gagával készült jelenetet pénteken vették fel, és még valamikor ebben a hónapban adásba kerül. Ahogy a múltkor Britney Spears szerepeltetésének, úgy ezúttal is egy albummegjelenés az apropó: Gaga ötödik, Joanne című lemeze október 21-én fog megjelenni.

A The Late Late Show with James Corden című talkshow keretein belül jelentkező Carpool Karaoke nagyon hamar olyan népszerűségre tett szert, hogy egyes adásait a YouTube-on több tízmillióan látták.

Cordennek a legnagyobb sztárok voltak eddig is a vendégei Gwen Stefanitól Jennifer Lopezen át Adele-ig. Az tóbbi énekesnővel forgatott részt közel 130 millióan látták, a Michelle Obama First Ladyvel a főszerepben készültet pedig majdnem 45 millióan.

A közönség mellett a műsort a szakma is elismeri: a The Late Late Show-n belül a Carpool Karaoke a múlt hónapban nyert egy Emmy-díjat – a legjobb interaktív műsor lett.