Négy hónap alatt kilencedik csatornáját indítja a TV2 Csoport

Humor, Sipos
Vágólapra másolva!
A TV2 Csoport júliusban útjára induló portfólió-fejlesztésének következő lépéseként október 30-án bemutatkozik a Humor+, a humorcsatorna.
Vágólapra másolva!

Vasárnap 22 órakor debütál a Humor+ saját gyártású műsora, a Kapsz egy füles-t, melyben a műsorvezetők instrukciói alapján egy-egy híresség teszi próbára az áldozatok türelmét és nevetőizmait.

A műsor vezetői az Irigy Hónaljmirigyből ismert Sipos testvérek lesznek,

akik olyan inkognitóba bújt sztárokat instruálnak, mint Dér Heni, Kelemen Anna, Lakatos Márk, Csonka András, Vastag Tomi és Miskovits Marci - közölte a TV2 Csoport.

Forrás: Istvan Ruff

Egyéb tartalmak is jönnek: az Ember vs. Légy (Man vs. Fly) rövid epizódjaiban nem csupán szokatlan eszközökkel, de nem mindennapi kosztümökben állnak ki a legbátrabbak, hogy egyperces meccsen győzedelmeskedjenek a szárnyas kis rovarok ellen. Röviddel az amerikai premiert követően startol a valóság és az animáció ötvözete, az Atyám, Zorn! (Son of Zorn), valamint szintén először érkezik a hazai képernyőre a testvérpár, Holly és Valerie, a Tesóm nyakán (What I like about you) című sitcomban.

Az Amerikai fater is tartogat új részekkel lesz képernyőn, emellett a Bluth család látszatluxusába csöppenhetnek a nézők, Az ítélet: család (Arrested development) epizódjaiban. A műsorkínálat további részében ott van A Simpson család, az Egy rém rendes család, a Férjek gyöngye, a Joey, és A nevem Earl.

A csatornát a UPC Digital Bronze és Gold csomagjában találhatják meg az érdeklődők. A Humor+ a további szolgáltatókkal folytatott tárgyalások eredményeként a későbbiekben egyre szélesebb körben lesz elérhető.