Épp ma 40 éves a magyarok egyik kedvenc színésznője

Vágólapra másolva!
A Dr. Csont évek óta az egyik legnézettebb hazai sorozat, rendre a heti listák élmezőnyében végez. Temperance Brennan megformálója Emily Deschanel, 1976. október 11-én született, azaz épp ma 40 éves. Alább tíz érdekesség róla.
Vágólapra másolva!

- Apja Caleb Deschanel rendező, anyja Mary Jo Deschanel színésznő, így nem csoda, hogy nem böllér vagy postáskisasszony lett.

- Apai nagyapja francia volt, innen a vezetéknév. Van benne német, ír, északír, holland vér is.

- Gyerekkorában számos országban, városban élt, többek közt Kanadában, Dél-Afrikában, Olaszországban.

Forrás: FilmMagic/2015 Brent N. Clarke/Brent N. Clarke

- Elkötelezett demokrata szavazó, aligha ülne le sörözni Trumppal.

- Nagyjából akkor lett terhes a második fiával, amikor szintén ismert testvére, Zooey Deschanel a lányával. Emily fia egy hónappal az unokatestvére előtt született.

- Henry fia szerepelt is a Dr. Csontban, a 11. évadban.

Forrás: FilmMagic/2014 Gabriel Olsen/Gabriel Olsen

- Azt állítja, hogy nagyon vicces és szarkasztikus a családja, sokat poénkodnak. Húgával nagyon egy hullámhosszon van, tőle tanult sminkelni, imádnak táncolni, és fittyet hányni a társadalmi konvenciókra.

- Sorozatbeli társa, David Boreanaz egy kedves ember lehet, mert Emily szerint nagyon szeretik egymást, és teljesen őszinték a másikkal. „Vannak olyan időszakok, amikor nem bírjuk elviselni egymást. De a barátságunk erős, és nincs azzal bajunk, hogy elmondjuk a másiknak, ha a dolgok nem jól mennek. Barátságunk az őszinteségen alapul” – fejtegette egyszer.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

- Míg itthon nagyon megy a Bones, az USA-ban soha nem tudott bekerülni éves szinten a tíz legnézettebb tévéműsor közé, de még a legjobb húszba sem. Viszont nagyon sok éven át hozta a 9-11 milliós átlagot teljes lakosságban, stabil volt, csak a 10. évad esett 7,2 millióra.

- A sorozat utolsó, 12. évadja 2017 elején indul az USA-ban.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Astrid Stawiarz