Nagyon készül valamire a Barátok közt

Barátok közt
Vágólapra másolva!
Október végén 18 éves lesz az RTL Klub sorozata, a Barátok közt születésnaposokkal ünnepelne.
Vágólapra másolva!

Október 26-án 18 éves lesz a Barátok közt, ez alkalomból olyan fiatalokat keresnek, akik a sorozattal együtt ünneplik a 18. születésnapjukat, tehát 1998-ban születtek.

Azok jelentkezését is várják, akiknek az életére hatással volt a sorozat, kellemes, vicces, vagy éppen megható emlékeik vannak vele kapcsolatban, a történeteket október 14-ig várják.

Születésnaposokkal ünnepelne a Barátok közt Forrás: RTL Klub

Az első rész 1998. október 26-án volt képernyőn, az akkor feltűnt színészek közül már csak Varga Izabella, Várkonyi András, Szőke Zoltán és Tihanyi Tóth Csaba szerepel, a többiek idővel elhagyták a szériát. Az első részben érkezett meg a Mátyás király térre Berényi András, Zsuzsa, Kata és Dani, akik azóta már nincsenek képernyőn, ahogy a Hoffer család tagjai is eltűntek az évek alatt. Az első epizódban ott volt még Berényi Claudia és fia, Ákos is, valamint Novák Laci barátnője, Gabi. Bartha Zsolt, Kertész Géza és a Szilágyi család csak később érkeztek, a közel 18 év alatt több ezer színész fordult meg a stúdióban.

A Barátok közt 8000. része júliusban volt képernyőn, a közel 18 év alatt kilószám használtak a sminkesek púdereket, több ezer ruha és kiegészítő gyűlt össze a ruhatárban, és 210 ezer oldalt írtak a forgatókönyírók. Az RTL Klub akkor nyílt nappal ünnepelt, mi is ott jártunk, itt olvashat róla bővebben.