Dilis jelmezekben forgattak a sorozatszínészek

Scream Queens: Gyilkos történet, Emma Roberts
Vágólapra másolva!
Október 18-án kerül adásba a Scream Queens: Gyilkos történet második évadának negyedik, halloweeni epizódja, Halloween Blues címmel. A készítők most emlékezetes fotókat hoztak nyilvánosságra belőle.
Vágólapra másolva!

A rész sztorija szerint az események helyszínéül szolgáló kórházban is halloweeni bulit tartanak, így mindenki beöltözik.

Forrás: FOX

A legütősebb jelmezzel az Emma Roberts által alakított Chanel állt elő, ő ugyanis egészségi állapota miatt kékre változott, és ezt a balszerencsét kihasználva hupikék törpikének öltözött.

Forrás: FOX

Taylor Lautner figurája, Dr. Cassidy eközben az olimpián botrányba keveredett úszót, Ryan Lochte-ot hozza – még a haját is befestette a hitelesség kedvéért.

Scream Queens: Gyilkos történet, James Earl, John Stamos Forrás: FOX

De van itt még Super Mario (Chamberlain Jackson / James Earl), kalózkapitány (Cathy Munsch alias Jamie Lee Curtis) és orvos létére sérült betegnek álcázott (Dr. Brock Holt, azaz John Stamos) halloweeni versenyző is. Hogy mindebből mi sül ki a képernyőn, hamarosan kiderül. Addig is az alábbi linken még több képet találunk kedvenceinkről.