Felszínre hozta a problémákat a Nyerő páros

Kovács Dóri
Vágólapra másolva!
Kovács Dóri legutóbb a Nyerő páros játékosaként volt képernyőn, az RTL Klub vetélkedője után pedig saját műsorral tért vissza, a HighLife műsorvezetését bízták rá. Olyan vágya vált ezzel valóra, amire nem is számított, a hibáiból pedig igyekszik tanulni – többek közt ezekről mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

Az Éjjel-nappal Budapest után szerkesztőként dolgozott a csatornánál, akkor kereste meg Oltványi Tamás egy új magazinműsor ötletével. Akkor még nem tudta, hogy mire mond igent, azt hitte, ott is hasonló munkakört bíznának rá, de műsorvezetői feladatot kínáltak fel neki. "Ez volt mindig is az álmom, de

Nem vagyok olyan típus, aki a vonzás törvényét jól alkalmazza, mert nagyon realista vagyok. Mindig azon gondolkodom, ami elérhető az adott pillanatban, nem szoktak nagy álmaim lenni. Titkon vágytam ilyesmire, de sosem mertem őszintén elhinni, hogy ez össze fog jönni" - mesélte.

Forrás: Kovács Dóri / Facebook

A HighLife-ból nyolc adás készült, vasárnap délelőttönként van képernyőn. A nyáron sokat forgattak, nehezen emel ki kedvenc helyszínt és emlékezetes pillanatot.

"Nem szeretem visszanézni magam a tévében, mert pontosan látom a hibáimat. Ezekkel szembe kell nézni, mert akkor tud fejlődni az ember. Mélyvíz volt nekem ez az egész elsőre, mert nem tanultam a műsorvezetést, és a mai napig van kameralázam. Lassan-lassan leküzdöm, de még bennem van. Minden forgatási napon annyira jó témákkal foglalkoztunk, és annyira érdekes emberekkel találkoztam, hogy nehéz bármit kiemelni. Hajdú Steve megmutatta a golfozást, akkor volt életemben először golfütő a kezemben, voltunk Kecskeméten megnézni a világelső elektromos repülőgépet, kipróbáltuk a 3D-s nyomtatást, rengeteget tanultam, alig várom a második évadot."

Kemény volt a játék

A Nyerő páros jót tett neki, úgy érzi, jól jött ki a játékból. "Az emberek engem soha nem ismertek, azt a karaktert ismerték, amit megformáltam, és ami nem feltétlenül volt szimpatikus. Én mindig megosztó ember voltam, és ehhez jött egy rossz karakterem is, nem igazán szerettek ez alapján. A Nyerő páros alatt végre meg tudtam mutatni millió szituációban, hogy milyen vagyok valójában. Általában az volt a visszajelzés, hogy kellemes csalódást okoztam - mesélte. - Jót tett a kapcsolatunknak is, nagyon sokat tanultunk ebből.

mert ez a műsor arra nem alkalmas, viszont felszínre kerültek, és így a szemünk előtt van, tudunk vele foglalkozni."

"Kívülről nem látszott, de kemény volt ez a játék, lélekben megélni nem volt könnyű, megviselt minket. Ha huszonötször kérnének fel, akkor huszonötször igent mondanék, mert nagyon nagy élmény volt."

Forrás: Kovács Dóri / Facebook

A tévés munkák mellett a zenei karrierjére is koncentrál, járja az országot, és nemrég jelent meg videoklipje. "A tavaszi és nyári időszakban rengeteget dolgoztam, aminek a gyümölcsét mostanában látják az emberek. Akkor készült a műsor, és akkor forgattuk az első videoklipet is. A barátaim segítettek benne, nem statisztákkal dolgoztunk, ettől lett szerethető. A bulikkal bejárom az egész országot, a hétvégén voltam Erdélyben, és meghívtak decemberre is.