Nagy változások és új kieső a Star Academyben

Bene Barbi háromszor is túlélte a veszélyzónát
Vágólapra másolva!
Jövő héttől kettesével esnek ki az énekesek, ez pedig azt jelenti, hogy a műsor is hamarabb véget ér. Október 15-én többen is maximális pontszámmal mentek tovább, kiesett Jecsmenik Arnold, Balog Brigi megúszta.
Vágólapra másolva!

Balog Brigi nézett egy nagyot a show elején, igen csalódottan és meglepetten, mert kiderült, hogy őt küldte a veszélyzónába a többi játékos, azaz vagy túl erős ellenfélnek tartják, vagy ellenszenves nekik, vagy tényleg ő énekelgetett leggyengébben a héten. Pásztor Anna elmondta, hogy a zsűri vitatkozott napokon keresztül, végül Arnoldot nevezte meg, így ő lett a második veszélyzónás.

Bár az ítészek megfogadták, hogy nem szórják majd a pontokat, mint bolond pék a lisztet, már a második előadás száz pontot kapott (ez a maximum), ezzel Dávid elégedetten vonult vissza az öltözőbe. Kertész Iván követte őt, az Anna and the Barbies slágerével, Márti dalával – most is elég Cseh Tamásosnak tűnt, ami nem is csoda, ismerve az együttes énekesnőjének gyerekkorát.

Bene Barbi háromszor is túlélte a veszélyzónát Forrás: tv2

Ő is megkapta a száz pontot, még jó, hogy nagyobb szigort ígért a zsűri. Utána sorra jöttek az énekesek, Pádár Alexandra is bezsebelt egy százast, Bene Barbi viszont nem: a nézők és a zsűri közös döntése alapján ő lett a harmadik a veszélyzónában. Zsinórban harmadjára, úgyhogy részéről indokolt volt a sóhaj.

Öt énekes biztonságban volt

A zsűri pontszámai alapján ötös holtverseny alakult ki az élen (a nézőknek Illés Adrián volt a kedvence), de a verseny ezen szakaszában ez szinte mindegy. A veszélyzónások közül Balog Brigi kezdett, a zsűrinek tetszett a produkciója, utána a Caramel- és Emilio-klón Arnold dalolászott térdig érő kardigánban. „Küzdtél az életedért. Sokszor énekelted, hogy fáj, fáj, és tényleg éreztem, hogy ez fáj neked" – summázta Király Viktor, Pásztor Anna szerint pedig nem változik sose, mindig ugyanaz az ember.

Barbara nagy súly alatt dolgozik három hete, a zsűri szerint rendben volt a produkciója. „Hős vagy, nagyon kevesen tudnák ezt csinálni, becsülöm benned ezt a küzdést" – mondta Keresztes. Vastag Csaba szerint a próbálkozás jellege jobban látszott, mint maga a kitörés. „Nem rossz dolog néha egy pofont kapni, mert az élet ilyen" – magyarázta Király Viktor, hozzátéve, hogy a show után még rosszabb lesz. Ezen vigasztaló szavak után még szavazhattak egyet a nézők, a végén Arnold távozott, vannak nála jobbak benn.

Arnold megy haza Forrás: tv2

Jövő héttől nincs veszélyzóna, és adásonként ketten esnek ki – továbbra is számít a zsűri és a nézők szavazata. Nincs viszont jelölés, se védettség. Jövő szombaton magyar slágerekkel érkezik a top 10, de az este végére már csak nyolcan maradnak.

Szavazzon!

Star Academy: ki a kedvenc zsűritagja?