A Sztárban sztár a legnézettebb, jön fel az X-Faktor

Hajós András Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
A 41. héten a nézettségi versenyt a Sztárban sztár nyerte a teljes lakosságban, a 18–49-es célcsoportban azonban az X-Faktor végzett az élen. Az RTL Klub tehetségkutatója a teljes lakosságban is a második lett, ott a dobogóra felfért még A konyhafőnök.
Vágólapra másolva!

A teljes lakosságban a Sztárban sztár lett a múlt hét legnézettebb tévéműsora, 1 millió 335 ezer ember volt kíváncsi az újabb adásra. Az X-Faktor-t 1 millió 235 ezren nézték, ami a második helyre volt elég – a harmadik A konyhafőnök lett 975 ezer nézővel.

A saját gyártású szórakoztató show-k közül véget ért a Kicsi óriások, ennek fináléjára 691 ezren voltak kíváncsiak, míg előző nap a Star Academy-re 634 ezren kapcsoltak – a két produkció így a 10., illetve a 12. lett a heti versenyben.

Mutatjuk a húsz legnézettebb műsort, a táblázatban mindegyik produkció a legnépszerűbb adásával szerepel:

Forrás: Origo / Nielsen Közönségmérés

A 18–49-es célcsoportban már kicsit másként alakult a sorrend, ott az X-Faktor végzett az élen 525 ezer nézővel. Ezt követte a Sztárban sztár, majd az M4 Sporton adott labdarúgó-vb-selejtező, a teljes lakosságban dobogós A konyhafőnök az ötven év alattiaknál csak a hatodik helyre futott be.

A csatornák versenyéből az RTL Klub került ki győztesen, 13,5 százalékos heti átlagos közönségarányt ért el, ami 2,4 százalékponttal több volt, mint a TV2-é. A Duna TV 5,4 százalékkal szerezte meg a harmadik helyet, miközben az M1 hajszállal előzte meg a Film+-t – ahogy az ATV is csak 0,1 százalékpontot tudott ráverni a Super TV2-re.

Forrás: Origo / Nielsen Közönségmérés