Badár Sándor is beszáll a Flúgos Futamba

Badár Sándor
Vágólapra másolva!
Október 17-én elindul a Viasat3 utazós realityje, a hat országban játszódó Flúgos Futam, amelybe a jelek szerint Badár Sándor is beszáll. 
Vágólapra másolva!

Kaptunk a Viasat3-tól egy videót, amelyen Badár Sándor magyaráz a csatorna új műsoráról, a Flúgos Futam-ról: egy hegyi tóról, illetve gömbökből alakuló autókról beszél, zavaros kis meséjére a kisfilm második fele ad magyarázatot:

Úgy tűnik, a versenyző párok első feladata az lesz, hogy kihalásszanak egy tóból egy csomó azonos színű gömböt, itteni teljesítményük alapján indulhatnak el az autójukkal a több országon átívelő versenyre.

Ne csak egy egyszerű autóversenyre, de komoly tesztre is számítsunk, hiszen a párok hosszú időn át egy autóban lesznek összezárva. Nem elég, hogy napi szinten több száz kilométert vezetnek, szigorúan tilos tömegkommunikációs eszközöket igénybe venniük – aki pedig nem teljesít jól, a nap végén kíméletlenül ki is eshet.

A műsorvezetők a Totalcar arcai, Winkler Róbert és Bazsó Gábor lesznek, a versenyzőkhöz minden héten egy-egy híres útitárs is csatlakozik, nem Badár lesz tehát az egyetlen ismert ember a produkcióban.