Radics Gigi: Örülök, hogy végre visszabújhatok a bőrömbe

Radics Gigi, Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár-ból hatodikként esett ki Radics Gigi, de nem szomorkodik emiatt.
Vágólapra másolva!

Vasárnap este Radics Gigi búcsúzott a TV2 műsorától, de úgy érzi, Király Linda után nem szégyen kiesni. "Ez egy szórakoztató műsor, ami nem a hangokról szól, hanem arról, hogy karaktereket jelenítsünk meg. Nagyon boldog vagyok, hogy ki tudtam magam próbálni több szerepben" - mondta a Mokkában.

A hatodik adásban Sean Kingston ékszereivel és plusz kilóival láthattuk a színpadon, 37 pontot kapott az előadásra, a maszkban nagyjából öt órát töltött.

Órákat töltött a maszkban Forrás: Istvan Ruff

"Nekem ez volt az első full maszkom, annak azért örülök, hogy többet nem kell ilyet viselnem az arcomon. Konkrétan egy pufi cucc volt a ruhadarabok alatt, nem volt benne könnyű létezni, ráadásul nagyon meleg is volt a stúdióban a lámpák miatt."

Muri Enikő könnyes szemmel búcsúztatta Forrás: Istvan Ruff

Mikor kiesett, Muri Enikő sírt, és Hajós András sem értette, mert ő is a legjobbak közé sorolta. Leguróbb Maria Callas egyik dalát adta elő, akkor érezte magát a legjobban a műsor alatt. "Féltem nagyon tőle, viszont jó érzés volt, hogy olyan dallal van sikerem, ami tőlem stílusidegen" - mesélte.

Az ötödik adásban érezte magát a legjobban Forrás: Istvan Ruff

"Úgy gondolom, hogy nem kell sajnálkozni, tök jó volt a műsor, és örülök, hogy szerepelhettem benne. Nem visel meg, mert teljesen más jellegű verseny volt, mint a Megasztár, teljesen másként kellett felfogni. Ez egy szórakoztató műsor, amiben az a lényeg, hogy olykor bolondnak kell lenni. Vannak a csapatban, akik ezt sokkal jobban hozták, mint én, örülök, hogy végre visszabújhatok a bőrömbe, és csinálhatom a dolgaimat tovább" - mondta.