Alakul a fizetős YouTube

Dwayne Johnson, Központi hírszerzés premier
Dwayne Johnson júniusban, Központi hírszerzés című filmje premierjén
Vágólapra másolva!
Gőzerővel zajlik a YouTube fizetős szolgáltatása, a YouTube Red eredeti tartalmainak fejlesztése. A cég most többek közt Dwayne Johnsontól és Doug Limantől rendelt szériát.
Vágólapra másolva!

Johnson – akinek több mint 1,3 millió követője van a YouTube-on – egy félórás epizódokból álló akciósorozatnak lesz az executive producere. A Lifeline munkacímű széria egy biztosítótársaságról szól, amely előreküldi az ügynökeit a jövőbe, hogy megakadályozzák az ügyfelek halálát.

Dwayne Johnson júniusban, Központi hírszerzés című filmje premierjén Forrás: Jason Kempin / Getty Images North America / AFP

„A Lifeline-nal új szintre emelkedik a kapcsolatom a YouTube-bal. A YouTube lehetőséget adott rá, hogy egy nagyon közvetlen módon érintkezhessek a rajongóimmal, most pedig a legkreatívabb elmékkel állunk össze, hogy

úgy, ahogy mi műveljük" – nyilatkozta a sztár.

A Bourne-filmek producereként és A Bourne-rejtély rendezőjeként ismert Doug Liman egy Impulse című sci-fi/thriller szériát szállít hamarosan a YouTube-nak. Ez egy fiatal lányról szól majd, aki felfedezi, hogy van egy különleges képessége: teleportálni tud, ha veszélyes helyzetbe kerül. A sorozat egy-egyórás epizódjait a Lost – Eltűntek forgatókönyvírójaként ismert Jeffrey Lieber írja.

Jason Bourne Forrás: UIP-Duna Film

A fentieken kívül sitcom (a Balfékek és a Sarah Silverman-program szerzőjeként ismert Dan Harmontól), a Step Up- filmeken alapuló táncos műsor (ennek Channing Tatum és felesége, Jenna Dewan Tatum az executive producerei) és posztapokaliptikus tinithriller is (The Thinning címmel) érkezik hamarosan a YouTube Redre, amely szolgáltatás egyelőre kizárólag az amerikai közönség számára érhető el, havi 9,99 dolláros áron.