Olivia Wilde már a napfényben fürdőzik

Olivia Wilde
Vágólapra másolva!
Mindössze pár nappal azután, hogy életet adott második gyermekének, a Doktor House sztárja már vissza is tért a napi rutinjához. Erről árulkodik legalábbis az a fotó, ami róla és szintén színész férjéről, Jason Sudeikisről készült.
Vágólapra másolva!

A kevesebb, mint egy héttel a nagy esemény után lőtt fényképen (amit itt nézhetünk meg) a pár éppen reggelizésből jövet látható Brooklynban, és Wilde csodásan, egyszersmind gondtalanul mutat – nyoma sincs fáradságnak, űzöttségnek, kialvatlanságnak.

Csak azt sajnáljuk, hogy az apróságot nem vitték magukkal, így ő nem szerepel a képen. A színésznő azonban szerencsére szülés után pár nappal arra is fordított gondot, hogy instagramos követőit értesítse a nagy hírről, így már a babát is láthattuk.

„Menekülhet a szomszédság. Daisy Josephine Sudeikis. Úgy jött a világra, mint egy nagymenő: a lányok nemzetközi napján" – írta a sztár a kép mellé, amin a bébi egy hatalmas bárányt formázó fekhelyen pihen.

A kis Daisynek van egyébként egy bátyja, hiszen Olivia Wilde és Jason Sudeikis már büszkélkedhet egy gyermekkel: a kétéves Otisszal. Szerencsére a színésznő róla is rendszeresen oszt meg imádnivaló fotókat Instagram-oldalán.