Elővették a neves divattervező, Gianni Versace meggyilkolását

American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy, Sarah Paulson, Cuba Gooding Jr., John Travolta
American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy
Vágólapra másolva!
A már sugárzott idei American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy és a jövőre érkező, a Katrina hurrikán által okozott tragédiákat tárgyaló második évad után a harmadik szezonra is meghosszabbították az American Crime Story című antológiasorozatot. Az új téma is nagyon izgalmas.
Vágólapra másolva!

Még csak augusztus közepén jelentették be, miről is fog szólni Ryan Murphy alkotásának második évada, de máris a harmadik szezon kerül terítékre. Nyilvánosságra hozták ugyanis, hogy az 1997-es Versace-gyilkosság lesz a következő évad témája.

Gianni Versace a nyolcvanas években Forrás: Mauro Vallinotto / Leemage / AFP

A Versace/Cunanan: American Crime Story címen futó széria a Vanity Fair újságírója, Maureen Orth könyve, a Vulgar Favors alapján készül, és első részét maga az executive producer, Ryan Murphy rendezi.

A neves divattervezőt, Gianni Versacét 1997 nyarán saját Miami Beach-i háza lépcsőjén ölte meg egy Andrew Cunanan nevű sorozatgyilkos, aki nyolc nappal ezután magával is végzett egy lakóhajón. Versace volt az egyik áldozat abból az ötből, akit Cunanan mindössze három hónap leforgása alatt meggyilkolt.

American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy Forrás: FX

Az izgalmas sztori mellett egyébként az is alapos ok a széria folytatására, hogy szeptemberben az első évad, az American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy kilenc díjat nyert az Emmy-gálán.