Megtagadott egy feladatot egy VV-szereplő, egy másik idegrohamot kapott

VV8, Való Világ
Vágólapra másolva!
Nevetséges indokkal tagadott meg egy feladatot a Való Világban szereplő Krisztián, Tivy pedig tébolyultan tombolt. Zajlik az élet a villában.
Vágólapra másolva!
Babona, vallás? Inkább nagy kamu Forrás: rtl

Ökohetet tartanak a VV8-ban, ennek részeként kaptak a villalakók egy nagy halom üres PET-palackot, ezekből kellett ülőkét készíteniük maguknak, hogy azt használják az ebédlőasztalnál. Krisztián az első perctől kezdve kivonta magát ebből, bejelentette, hogy babonás, és balszerencsét hoz, ha valaki műanyag palackokból készít széket magának, és azon ül.

Később vallási okokra hivatkozott,

de a lakótársak kérdésére (melyik vallás az, amelyik csak hagyományos széket ismer el?), nem válaszolt. Idővel megjött Krisztián büntetése, kapott egy parányi gyerekszéket, olyasmit, amit bölcsődében használnak, és csak azon ücsöröghet napokig.

Idegek harca Forrás: rtl

Tivy nem tagadta meg a munkát, csak épp idegrohamot kapott, némi kudarc után ordibált, rugdosta a palackokat, a jakuzzi szélét: nagyjából ez volt a kétszázadik ijesztő dühkitörése, amióta benn van, szép feladat lenne egy terapeutának. Indulatkezelési kurzusra való jelentkezése erősen javasolt.