Tóth Gabi keményen kiosztotta az X-Faktorra áhítozó fiatal lányokat

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Nehezen, de összeállt a Mentorházhoz kellő hatos. Sokan túlizgulták vagy nem vették elég komolyan az újabb szűrőt.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi olyan sokat integetett, mint egy szorgalmas közlekedési rendőr, de lemondóan tette: attól lehetett tartani, hogy megfájdul a keze. Kiszórt egymás után több próbálkozót a Tábor nevű szakasz végén, tehát a kézlóbálás nem jelentett semmi jót az X-Faktorra áhítozó 25 alatti lányoknál – de tagadhatatlanul hamisak voltak. Végül egy Fanni nevű lány törte át a falat, Britney Spearst énekelt dzsesszesen.

Forrás: RTL

A hatalmas hajjal rendelkező Optiz Barbara Whitney Houstont énekelt hamiskásan, a mentor döbbenten közölte, hogy ekkorát még nem csalódott a műsor alatt – korábbi próbálkozásai miatt viszont hellyel kínálta. Egy Aletta nevű rockerlány is esélyt kapott, de produkciója nem volt meggyőző, székét később át is kellett adnia egy riválisnak.

Forrás: rtl

„Föl vagyok bosszantódva agyilag, ezt nem hiszem el! Hol vannak?” – kérdezte a csalódott és ideges Tóth Gabi egy adott ponton, majd meglátogatta a még sorukra várókat egy alapos fejmosás végett. A megszeppent fiatalok végül összeszedték magukat, kialakult a Mentorházba jutó hatos.

A lányok kategóriájában végül Sorbán Fanni, László Cintia, Jáger Kinga, Stephanie Semeniuc, Vince Aliz Liza és Opitz Barbara kapott esélyt.

Gáspár Laci a 25 fölöttiek mentora lesz, ByeAlex az együtteseket kapta, Puskás Peti meg a 25 alatti fiúkkal próbálkozhat énekversenyt nyerni.

Szavazzon!

Ki a kedvenc mentora az X-Faktorban?