Dwayne Johnson 40 dollárért verekedett

Dwayne Johnson, 2016 MTV Movie Awards
Johnson idén áprilisban az MTV Movie Awardson
Vágólapra másolva!
Az egykori pankrátor a profi pankrátorszövetség, a World Wrestling Entertainment egykori munkatársával, Brian Gewirtzcel együtt a FOX számára dolgozik vígjátékszérián, melynek producere Will Ferrell komikus lesz.
Vágólapra másolva!

A Johnson saját élményein alapuló sorozat a profi pankráció kulisszái mögé nyújt betekintést, egy fiktív wrestlingszövetségen keresztül. Emellett megismerjük egy furcsa pár történetét is: egy karizmatikus fiatal pankrátor (őt az egykor Szikla néven küzdő színészről mintázzák) és egy fura vígjátékíróról, akinek teljesen új a pankráció világa.

24 éves voltam, bekerültem a mélyvízbe, 40 dollárt kerestem meccsenként, és fogalmam nem volt, milyen nagy utazás áll még előttem. Ennek során olyan hihetetlen figurákat és háttérsztorikat ismertem meg, amikről el se hinné senki, hogy igazak lehetnek. Szóval Brian és én alig várjuk, hogy mindezt elmeséljük" – nyilatkozta a sztár.

Az egyórás epizódokból álló vígjátékszéria executive producerei között Johnson és Gewirtz mellett ott találjuk Dany Garciát, a színész volt feleségét és elsőszülött gyermekének anyját is, akinek a válás ellenére megmaradt a jó viszonya és üzleti kapcsolata is a Sziklával (közös produkciós cégük a Seven Bucks Productions).

Johnson idén áprilisban az MTV Movie Awardson Forrás: Jason Kempin / Getty Images North America / AFP

Nem ez az egyetlen sorozat egyébként, amin Dwayne Johnson mostanában dolgozik, hiszen nemrég hosszabbították meg az HBO-nál a harmadik évadra is Nagypályások című szériáját. Itt ugyan csak színészként van jelen, de a múlt héten bejelentették, hogy egy félórás epizódokból álló akciósorozatnak az executive producere lesz. A Lifeline munkacímű széria a YouTube fizetős részére készül, és itt olvashatunk róla bővebben.