Ganxsta Zolee példásan berúgott a forgatáson

Ganxsta Zolee, Tömény történelem
Ganxsta Zolee érzi az áldásos hatást
Vágólapra másolva!
A Comedy Central új, saját gyártású sorozatában hazai hírességek jó pár kupica felesből ihletet merítve színezik ki a múlt homályába veszett magyar históriákat, amelyeket kosztümös színészek keltenek életre.
Vágólapra másolva!

A Tömény történelem október 24-én, 22.00 órakor debütál a humorcsatornán. Az első epizódban Ganxsta Zolee és Biri Balázs humorista ereszti szabadjára spiccesen a fantáziáját. Koppány vezért lúzerként, Drakulát pedig török–magyar kettős ügynökként mutatják be eredeti humorral – a vicces sztorikban Kamarás Iván szájszinkronizál a mesélők hangjára.

Kamarás Iván lúzer Koppányként Forrás: Comedy Central

A Tömény történelem a tengerentúlon nagy sikerrel futó Comedy Central-produkció, a Drunk History magyar változata, amelyben – ahogy arról már beszámoltunk – hazai nagydumás hírességek cefrésítik és írják újra eddig még sosem hallott sztorikkal nemzetünk krónikáját.

A sajátos történeteket nagyszabású díszletek között, korhű jelmezekbe öltözött színészek jelenítik meg, a spiccesen sztorizók hangjára tátogva.

Ganxsta Zolee érzi az áldásos hatást Forrás: Comedy Central

ami elég durva volt a végére, de abban sokat segített, hogy meglehetősen fantasztikus sztorit kerekítsek Koppány személye köré. Amúgy a forgatásról is jó emlékeim vannak. Nemcsak én, a többiek is teljesen feloldódtak. Olyan hangulatú volt az egész, mintha fogtuk volna magunkat, és elmentünk volna bulizni a stábbal” – árult el kulisszatitkokat Ganxsta Zolee.