Erőszakos kirablása után újra munkában a tévésztár

Kim Kardashian
Vágólapra másolva!
Habár nemrégiben még arról lehetett hallani, hogy Kim Kardashiant annyira összetörte Párizsban történt kirablásának esete, hogy átmenetileg szüneteltetik műsora, a Keeping Up With the Kardashians forgatását, a jelek szerint a sztár időközben összeszedte magát, hiszen vele együtt folytatódtak a show munkálatai.
Vágólapra másolva!

– mondta a szériát sugárzó E! tévé szóvivője a Varietynek.

Az egyik utolsó kép Kardashianről a rablás előtt Párizsban Forrás: Mehdi Taamallah / NurPhoto / AFP

Kim Kardashiant október elején párizsi tartózkodása során rabolta ki öt fegyveres, akik több mint tízmillió dollár értékű ékszereket és két iPhone-t zsákmányoltak a sztártól. Kardashiant azonban az rázta meg leginkább, hogy fegyvert fogtak rá, megkötözték és bezárták a fürdőszobába. Pár nappal az incidens után az E! tévé bejelentette, hogy átmenetileg leállítja a 2007 óta futó családi realityszéria forgatását, amíg rendbe nem jön a főszereplő.

Kim Kardashian a rablás óta eltűnt a közösségi médiáról is (pedig korábban napi rendszerességgel osztott meg magáról fotókat), ahogy nyilvánosan sem mutatkozott. Kedden azonban hetek óta először megint lehetett látni: férje, Kanye West koncertjén vett részt családi és baráti körben.

Kim Kardashian és a Kardashian klán többi tagja, azaz a műsor többi szereplője (Kourtney Kardashian, Kris Jenner és Corey Gamble) Forrás: Alain Jocard / AFP

Mindez már valószínűleg annak a jele, hogy a sztár visszatért az életbe, így műsorát is folytatni tudja. A Keeping Up With the Kardashians tizenkettedik évadának második fele vasárnap tért vissza a képernyőkre (ez még egy olyan rész volt, amit a párizsi események előtt vettek fel). Azt még nem jelentették be, mikor lesznek láthatók a most forgó tizenharmadik szezon epizódjai, ahogy azt sem tudni, vajon a rablás is benne lesz-e a cselekményben.