Szakított Mariah Carey és milliárdos vőlegénye

Mariah Carey
Vágólapra másolva!
Hiába osztott meg boldogságtól sugárzó fotókat a 46 éves sztár az Instagram-oldalán, úgy tűnik, a múlt havi közös vakáción romlott el minden – legalábbis James Packerrel azóta nem találkoztak.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő és a milliárdos üzletember szerelméről először tavaly júniusban lehetett hallani, majd Packer idén januárban kérte meg Carey kezét – egy 35 karátos gyémántgyűrűvel.

Habár egy október 22-i halloweeni partin – amelyen volt férjével, Nick Cannonnal és közös ikergyerekeikkel vett részt – a sztár még jól láthatóan hordta az eljegyzési ékszert, azóta kiderült, hogy valójában már nincsenek együtt James Packerrel.

Júniusban Carey még arról beszélt, hogy még ebben az évben férjhez akar menni, sőt még augusztusban is téma volt az esküvő, amikor egy bulvárlapnak nyilatkozott. A szeptemberi nyaraláson azonban – ahova az énekesnő és a 49 éves ausztrál üzletember a sztár gyermekeit is magával vitte – egy nagy veszekedés során minden elromlott. Egyes források szerint

Packernek elege lett az énekesnő excentrikus, költekező életmódjából,

és nem túl lelkes közelgő reality szériájával, a Mariah's Worlddel kapcsolatban sem.

A szerelmesek azóta nem találkoztak – habár állítólag még dolgoznak a kapcsolat megmentésén.

mondta Mariah Carey szóvivője, aki azt is megígérte, hogy amint biztosan kiderül a pár jövője, egy újabb közleményben fogják tudatni.