Nézze meg Ónodi Eszterék, az Aranyélet-szereplők bevonulását!

Ónodi Eszter
Vágólapra másolva!
Október 27-én este tartották a magyar HBO teljes mértékben saját fejlesztésű és saját gyártású sorozatának, az Aranyélet második évadának díszbemutatóját.
Vágólapra másolva!

A vörös szőnyeges bemutató alkalmából a Ram Colosseumban felvonultak az alkotók és sok színész, hogy megtekintsék a Dyga Zsombor és Mátyássy Áron rendezte sorozat új évadjának első részét.

Ónodi Eszter Forrás: HBO

Az új részek összefűzik a jelent és a múltat. „Nagyon izgatott vagyok, mert találkozom a múltbéli önmagammal. Kovács Tamás alakítja fiatalkori önmagam. Nagyon tehetséges, bármikor sajátomként is vállalnám – mondta titokzatosan Anger Zsolt a filmben zajló időugrásokról. – Ebben az évadban minden karakter árnyalódik.

és nem is egy túlságosan absztrakt világ. Az elmúlt 30 évnek ez az egyetlen olyan alkotása, ami leírja, hogy ebben a pillanatban mi, magyarok kik vagyunk, és hogyan néz ki nálunk egy család. A bűn ebben a sorozatban egy allegória, a megpróbáltatások mennyiségét és milyenségét fejezi ki.”

A színésszel hosszabb interjút készítettünk, itt olvashatja.

Anger Zsolt Forrás: HBO

Döbrösi Laura szerint egy szintet feljebb léptek, akciókban, látványban és tragédiákban is. Mira 17 évesen megérett arra, hogy más emberi kapcsolatot is építsen a családon és a barátokon túl. Egyrészt beindulnak a hormonjai, másrészt rádöbbent a valóságra az előző évadban, aminek az elviseléséhez

Ilyen kapcsolatot keres és talál is, de mint minden tinédzser, megtanulja majd, hogy ha szeret, akkor elkezdenek vesztenivalói is lenni. Ezen a síkon árnyalódik egy kicsit a karakter. Amúgy nagyon vártuk a folytatásról szóló hírt, az egész stábot imádom, jó volt találkozni és újra együtt dolgozni” – mesélte az Origónak.

„Ha körbenézünk kis hazánkban, ugyanezeket a helyzeteket, motívumokat, történeteket találjuk meg, ettől még vérfagyasztóbb a sztori” – vont párhuzamot a valóság és a sorozat között Végh Zsolt, aki új szereplője a mozis élményt ígérő sorozatnak.

Az este során az HBO levetítette az első részt, az alkotók, a színészek felvonultak a színpadra, persze nagy tapsot kaptak. Utána jött az eszem-iszom, állófogadás, majd a keménymag (hazai popzenészekkel kiegészülve) a bárban folytatta este 11 után. Nézzen képeket a díszbemutatóról:

A Miklósi házaspár a sorozatból Forrás: HBO
Olasz Renátó Forrás: HBO
Döbrösi Laura Forrás: HBO
Az Aranyélet-stáb Forrás: HBO
Forrás: HBO
Farkas Franciska Forrás: HBO
Lévai Balázs és a Wellhello Forrás: HBO

70 helyszínen forgattak 150 szereplővel, 100-130 fős stábbal 79 napon át. November 6-án startol el az Aranyélet második évada az HBO-n, aznap az HBO GO-ra azonnal felkerül az első két rész.

A Telekom TV és MoziKlub előfizetői díjmentesen nézhetik az HBO nagy sikerű saját gyártású sorozata, az Aranyélet teljes első évadát 2016. október 3. és december 31. között a Videotékában és a MoziKlubban.