Petíció született a balhés X-faktoros kizárása ellen

Petics Kristóf, X-Faktor
Vágólapra másolva!
Verekedési ügye miatt kizárták Petics Kristófot az X-Faktor-ból, az énekest hiába választotta be a legjobb három fiú közé Puskás Peti, mégsem vehet részt az élő adásokban. A döntés véglegesnek tűnik, de a szimpatizánsok aláírásokat gyűjtenek azért, hogy visszatérhessen a kirúgott srác.
Vágólapra másolva!

Október 12-én éjjel verekedett össze az X-faktoros továbbjutó egy ismeretlen férfival, jelenleg az V. kerületi rendőrkapitányság nyomoz az ügyben.

Petics Kristófot a botrány után behívták az RTL Klub székházába, és ott mondták meg neki, hogy nem tudnak együtt dolgozni vele, nem vehet részt az élő adásokban. Helyette egy másik énekes kap esélyt, szombat este derük ki a műsorból, hogy ki.

Petics Kristóf nélkül megy tovább a műsor Forrás: Petics Kristóf

A döntést Puskás Peti és a műsor készítői közösen hozták meg, a többi mentor is egyetértett, erről közösségi oldalukon írtak, ByeAlex üzent is a kirúgott énekesnek - ezt itt találja.

Bár az olvasói kommentek nagy része is támogatja a csatorna döntését, több százan már aláírtak egy petíciót, melynek célja, hogy visszajuttassák Kristófot a tehetségkutatóba. Mint írják, azt szeretnék, "ha Magyarországon az igazi tehetségek valós lehetőséget kapnának arra, hogy megmutassák magukat a tehetségkutató műsorokban,

és hazánk elismerését ebben a szférában. Magyarországon senkit sem lehet hátrányos helyzetbe hozni, rossz hírét kelteni, amíg egy arra kinevezett bíróság jogerős ítéletet nem hoz. Ha valaki vagy valakik ezt teszik, súlyosan vétenek a magyar jogszabályok ellen, és becsületsértés, rágalmazás okán polgári peres kereset indítható ellenük" - áll az oldalon. 620 - nagyon ráérő - ember már aláírta, megadta az adatait.

Közel három hete volt a verekedés

Október 12-én éjjel verekedett össze az X-faktoros énekes egy ismeretlen férfival, de a mentorházas adásokig, október 30-ig ez nem volt publikus. Az RTL Klub közlése szerint Petics Kristóf egyik este elment egy szórakozóhelyre, ahol ittas állapotban lányokat inzultált, eztán egy férfival verekedett, akit kórházba is vittek. A kiérkező mentők hivatalból kihívták a rendőröket, akik bevitték az X-faktorost az őrsre, és bent tartották éjszakára.

Szavazzon!

Mit gondol az esetről?