Baleset érte Zalatnay Saroltát, hat bordája tört el

Zalatnay Sarolta: "Nem lehet, hogy visszakerüljek a börtönbe" tv bulvár
Vágólapra másolva!
A hétvégén súlyos balesetet szenvedett Zalatnay Sarolta, hat bordája eltört, de már kiengedték a kórházból.
Vágólapra másolva!

A hétvégén Zalatnay Sarolta megcsúszott a lépcsőn, és hatalmasat esett, a röntgeneredmények szerint a baleset következtében hat bordája is eltört. Az énekesnő állítását több bulvárlap is cáfolja, szerintük bosszú állhat a baleset hátterében, nem véletlenül esett ekkorát.

Zalatnay Sarolta balesetéről mesélt Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Zalatnay eddig nem akart reagálni a hírekre, ma reggel azonban a Mokkában kivételt tett, már otthon lábadozik. "A dokik azt mondták, hogy legyek türelmes, szedjem a fájdalomcsillapítót, majd elmúlik. Se feküdni, se állni, se ülni, semmit nem tudok" – mondta.

A baleset hétvégén történt, két barátnője is vele volt Érden, mikor egy bevásárlóközpontban beakadt a cipője a lépcsőn, és elesett. "Jöttek az emberek, hogy segítsenek, nem kaptam levegőt, ott ültem tíz percig a kövön. A barátnőim nem engedték, hogy hazamenjek, és ne menjek orvoshoz, bevittek a balesetire, ahonnan csak tegnap engedtek haza."

Ismerősök vigyáznak rá, az orvosok szerint minimum egy hónap lesz a gyógyulási idő. Zalatnay nem érti, miért szórakoznak a bulvárlapok balesetével, furcsállja, hogy egyáltalán felmerül valakiben, hogy nem mond igazat.