Elképesztően néz ki Miley Cyrus és a pasija

Miley Cyrus, Liam Hemsworth
A sztárpár még 2012-ben
Vágólapra másolva!
Habár nemrég még azt is titkolták, hogy ismét el vannak jegyezve, a színész-énekesnő és színész szerelme, Liam Hemsworth egyre többször mutatkoznak együtt nyilvánosan. Ezúttal egy képzőművészeti galériában sikerült elég sajátos ruházatban megjelenniük.
Vágólapra másolva!

Az éhezők viadala-filmek sztárja és a botrányairól híres Cyrus annak idején együtt szerepeltek a 2010-es Az utolsó dal című Nicholas Sparks-adaptációban, amelyben szerelmespárt alakítottak. A forgatás alatt a valóságban is egymásba szerettek – olyannyira, hogy 2012-ben megvolt az eljegyzés is.

A sztárpár még 2012-ben Forrás: Michael Buckner / Getty Images North America / AFP

Egy évvel később a felek szakítottak, idén januárban azonban ismét összejöttek – csak azt nem lehetett sokáig tudni, hogy az eljegyzést is megújították-e. Azóta kiderült, hogy a kérdésre igen a válasz, sőt a sztár eljegyzési gyűrűjét is megmutatta.

Októberben megvolt a sztárpár első nyilvános megjelenése is a kapcsolat felmelegítése óta (a Variety Power Women nevű gálaebédjén került rá sor), azóta pedig a napokban megint együtt mutatkoztak a nagyközönség előtt: egy Museum as Retail Space nevű Los Angeles-i képzőművészeti galériában jelentek meg, ahol közös barátjuknak, egy Vijat Mohindra nevű fotóművésznek nyílt kiállítása.

A pár egyáltalán nem volt szégyenlős, és a színpompás (és meglehetősen merész) képekhez igazodva igencsak tarka ruhába öltöztek. Míg Cyrus kanárisárga latexruhában és hosszú szárú, fehér sztreccs-csizmában virított, addig Hemsworth egy graffitihatású dzsekit húzott. A róluk készült fotót megosztó Instagram-felhasználó az

szavakkal rakta ki.