Az év sorozatának már a harmadik szezonját tervezik

Stranger Things
Vágólapra másolva!
Augusztus végén derült ki hivatalosan, hogy második évada is lesz az idei év egyik meglepetésének, a nyáron a Netflixen nagy sikerrel debütált Stranger Thingsnek. A rajongók most még inkább örülhetnek, hiszen Shawn Levy executive producer egy interjúban már a harmadik szezonról beszélt.
Vágólapra másolva!

Levyvel a Collider beszélgetett, és az alkotó nagyon sokat mesélt a széria most készülő második évadáról. Elmondta, hogy a forgatást épp a héten, november 7-én kezdték, ugyanúgy Atlantában, ahogy az első szezon is ott forgott.

Forrás: Netflix

A szakember megerősítette továbbá, hogy a valamikor 2017-ben érkező második évad egy epizóddal hosszabb lesz, mint az első, azaz kilenc részt számlál majd, ezenkívül hogy az első szezon végén történtek ellenére visszatér benne az egyik női főszerepet alakító gyerekszínész, Millie Bobby Brown.

Habár Levy azt is elmondta, hogy még nem tudja megmondani, mikor készülnek el a második évad részei, illetve mikor kerülnek adásba, máris a harmadik szezonon gondolkoznak. „Semmi sem fog minket felkészületlenül érni, és olyan sem történhet, hogy előtte való nap vessük papírra, hogy mit forgassunk, szóval már

– mondta az alkotó.

Shawn Levy a múlt héten új filmje, az Érkezés premierjén Forrás: Gabriel Olsen / Getty Images North America / AFP

A bizakodásra pedig megvan minden okuk, hiszen az interjúból az is kiderül, hogy a Netflix a második évad esetében is sokkal korábban jelezte nekik, hogy kezdjék el kitalálni, mi történjen a folytatásban, mielőtt hivatalosan is bejelentették volna a dolgot. Így ha minden jól megy, még 2018-ban is élvezhetjük kedvenc kölyök sci-fi szériánkat.