Liptai Claudia megmutatta kisfiát

Liptai Claudia
Vágólapra másolva!
Liptai Claudia október végén adott életet kisfiának, a hírt akkor rögtön meg is osztotta közösségi oldalán. Nem kellett sokat várni az első képekre, a műsorvezető megmutatta második gyermekét, Pataki Marcell Ádámot.
Vágólapra másolva!

Október végén Liptai Claudia életet adott Pataki Marcell Ádámnak, a hírt akkor így osztotta meg a követőkkel: "Gólyahír! Ma reggel megérkezett Pataki Marcell Ádám, aki 57 cm hosszú, 3690 gramm, és már most imádnivaló. A baba is, a mama is, és az apuka is jól vannak!"

Akkor még csak a kisfiú kezét mutatta meg, de nem kellett sokat várni a teljes fotókra, a Story magazin címlapján szerepel anya és gyermeke.

Liptai Claudia megmutatta kisfiát Forrás: Story Magazin

Liptai elmondta a lapnak, hogy Marcell nagyon jó baba, így egy rossz szavuk sem lehet, valamint megköszönte mindenkinek a sok szeretetet. "Csodálatos energiák érkeztek vele a kis családunkba. Szeretném megköszönni a sok érdeklődést és szeretetet, amit az elmúlt időszakban kaptam ismerősöktől és ismeretlenektől egyaránt."

A műsorvezető egy jó darabig biztosan nem tér vissza a képernyőre, a Sztárban sztár zsűrijében Ábel Anita helyettesíti, a Jóban Rosszban-karakterét pedig kiírták a sorozatból.