Az éhezők viadala sztárja sorozatot készít

Elizabeth Banks, Emmy 2016, afterparti
Banks egy idei Emmy-bulin
Vágólapra másolva!
A producerként és rendezőként is tevékeny színésznő, Elizabeth Banks ezúttal egy családi témájú sitcomon ügyködik, amit a CBS csatorna számára fejleszt, és executive producerként vesz részt a projektben.
Vágólapra másolva!

A Something to Celebrate négy felnőtt testvér életét követi, akik mindannyian a családi pékségben dolgoznak, és nagyon élvezik annak az örömeit, hogy egy második generációs amerikai család tagjai lehetnek, amelyik nagyon szeret ünnepelni.

A széria írója az a Vera Santamaria lesz, akit a BoJack Horseman, A számkiszervezett és a Balfékek forgatókönyvírójaként ismerhetünk. De a sitcom egyébként nem eredeti ötlet, hiszen az Algo que celebrar című 2015-ös spanyol sorozaton alapul.

Banks egy idei Emmy-bulin Forrás: Valerie Macon / AFP

A Something to Celebrate lesz az első fontosabb tévés megrendelés, amit az Elizabeth Banks és férje, Max Handelman által vezetett produkciós társaság, a Brownstone Prods. megcsíp, miután a mozi világába már sikerrel törtek be a Tökéletes hang-filmekkel.

Banks pedig produceri munkái mellett (a sorozaton kívül többek közt a Tökéletes hang harmadik részében is részt vesz producerként) színészként is aktív: szerepelni fog a Power Rangers jövőre érkező nagyjátékfilmes verziójában és a már említett Tökéletes hang 3-ban is.