Lilu sem bírta könnyek nélkül a forgatást

Lodonban is jártak
Vágólapra másolva!
Új részekkel folytatódik Lilu családegyesítő műsora, a Keresem a családom továbbra is olyan embereknek segít megtalálni közeli hozzátartozójukat, akiket elszakított egymástól a sors.
Vágólapra másolva!

Már az első szériára százak jelentkeztek, a másodikra azonban hihetetlen mennyiségű levél és videó érkezett, közel 4500 ember kérte a stáb segítségét. "Ezek az emberek legközelebbi hozzátartozóikat szeretnék megtalálni, nem a nagynénjeik testvéreit, hanem saját szüleiket, gyermekeiket, testvérüket.

Lilu Ausztráliában is keresett rokont Forrás: Fb

"A második évad mélyebbre sikerült, úgy tűnik, az első évad adott annyi bizalmat a nézőknek, hogy jelentkezzenek, megnyíljanak. Olyan titkokba avattak be minket, és olyan fájdalmas történetek szakadtak fel belőlük, melyekre mi sem számítottunk" - mondta Máté Kriszta.

Nem egyszerű feldolgozni

Nem volt kérdés, hogy lesz-e folytatás: az elmúlt hónapokban 23 ezer kilométert tettek meg országon belül, és 96 ezer kilométert repültek, hogy felkutassák az elveszett családtagokat. Mint már korábban tapasztalták, ezúttal is előfordult, hogy valakit hiába kerestek, nem találtak meg, illetve vannak olyan sztorik, melyeken máig dolgoznak.

Lodonban is jártak Forrás: Fb

Soha nem tudhatják, hogy a keresett személyek hogy fogadják a stábot, vagy milyen állapotban találnak rájuk, előfordult ezúttal is, hogy hiába találták meg a rokont, a találkozás a kamerák előtt nem jött össze. Legtöbbször persze sikerrel zárul a történet, ez ad erőt a stábnak is, hisz nekik sem egyszerű a történeteket megismerni, feldogozni.

22 év után keresi apját

Rögtön az első részben két kegyetlen sorssal ismerkedhet meg a néző, a műsor első felében egy Ausztriában élő elhagyott lány keresi 22 éve nem látott édesapját, akitől reméli, édesanyja haláláról is többet megtudhat, a másodikban pedig egy Brüsszelben élő magyar nő szeretné újra látni édesanyját.

Forrás: Fb

Mindkettő szülő borzalmas dolgokon ment át, a forgatásokat sokszor meg is kellett szakítani, Lilu szeme is könnybe lábadt, míg hallgatta őket - az első epizódot garantáltan nem lehet végignézni könnyek nélkül.

Lilu sem bírta könnyek nélkül Forrás: Keresem a családom / Lilu

A stáb az utángondozásra is figyel, több régi szereplővel tartják a kapcsolatot, a tavalyi évadban egymásra talált ikerpár több stábtagot is elhívott a közösen tartott szülinapi bulira. Rendszeresen kapnak fotókat és üzeneteket egymásra talált testvérektől, családokról, ezek a pozitív visszajelzések segítenek nekik az újabb és újabb történetek felkutatásában.

A Keresem a családom második évadja november 15-én indul a Barátok közt után.