Hat amerikai csak most tudta meg, hogy Trump nyert

Donald Trump
Vágólapra másolva!
Az amerikai Big Brother tizenkilencedik szezonjának versenyzői talán az egyetlenek a világon, akik számára még csak most derült ki, hogy Donald Trump nyerte az elnökválasztást. A fiatalok reakciói megfizethetetlenek. 
Vágólapra másolva!

A Big Brother 19 – amely ezúttal kizárólag online nézhető – szeptember 28-án indult, így a valóságshow bentlakói az elsők a tévétörténelemben, akik egy elnökválasztás során vannak „bezárva”.

Ez természetesen azt is jelenti, hogy minden információtól is elzárták őket, így

egészen idáig nem tudták, ki nyerte a már kedden lezajlott amerikai elnökválasztásokat.

Amikor a műsorvezető napokkal később közölte velük a nagy hírt, előtte megkérdezte a hat versenyzőt, mit gondolnak, ki lett az elnök. Egyetlen kivétellel mindegyik fiatal Hillary Clintonra tippelt, így annál nagyobb volt a sokk, amikor megmondták nekik az igazságot.

A hat fiatal a szó legeredetibb értelmében elhűlt: valamelyiküknek szó szerint leesett az álla, más tátva felejtette a száját, az egyik fiú úgy lefagyott, hogy csak pislogni volt képes, másnak a hajvonaláig szaladt a szemöldöke, miközben szavakban is folyamatosan kifejezték hitetlenkedésüket.

A versenyzők annyira kiakadtak, hogy a műsorvezető meg is kérdezte tőlük, hogy szívesebben maradnának-e inkább a Big Brother-házban a következő négy évre...