Nem hagyják annyiban a Tupac-gyilkosságot

Gridlock'D scene still HORIZONTAL
Gridlock'D (1996) Pers: Tupac Shakur, Tim Roth Dir: Vondie Curtis-Hall Ref: GRIDLK 2 Photo Credit: [ Polygram / The Kobal Collection ] Editorial use only related to cinema, television and personalities. Not for cover use, advertising or fictional works without specific prior agreement
Vágólapra másolva!
Sorozat készül az ismert rapper, Tupac Shakur meggyilkolásáról, egy volt Los Angeles-i nyomozó is segédkezik a megvalósításban.
Vágólapra másolva!

Az USA Network megrendelt egy Tupac Shakur meggyilkolásáról szóló pilotot, készül a történetet feldolgozó Unsolved.

A projekt egy volt Los Angeles-i nyomozó, Greg Kading emlékeire alapoz, a férfi könyvet is írt a témában Murder Rap: The Untold Story of Biggie Smalls & Tupac Shakur Murder Investigations címmel, most pedig executive producerként közreműködik.

Tupac Shakur Az utolsó belövés című film egyik promóképén Forrás: AFP/Kobal/The Picture Desk

A reménybeli sorozatot amúgy Anthony Hemingway viszi, ő az American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy producere és rendezője volt legutóbb.

Tupac volt az egyik főszereplője a keleti és nyugati parti rapperek között kialakult konfliktusnak, miután összetűzésbe keveredett Notorious B.I.G.-vel és kiadójával, a Bad Boy Recordsszal. 1996-ban meglőtték Las Vegasban, hat nappal később halt meg a kórházban.