Előnnyel indult a Sztárban sztár győztese

Veréb Tamás, Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár negyedik évadjának győztese még fel sem fogta igazán, hogy őt választották a legjobbnak, Veréb Tamás nem számított erre az eredményre.
Vágólapra másolva!

Vasárnap este ért véget a Sztárban sztár negyedik évadja, a széria legsokoldalúbb előadójának Veréb Tamást választotta a zsűri és a közönség. Ilyen közel a műsor végéhez még fel sem fogta igazán, hogy mi történt a fináléban, az utolsó perceket nézte csak vissza.

A Sztárban sztár győztese Forrás: Istvan Ruff

"Tizennégy produkciót csináltunk a színpadon, ez már önmagában egy fantasztikus dolog. Ez tíz héten át kemény munkát jelentett, az már csak hab a tortán, hogy a végén az én nevemet mondták. Most se fogtam fel. Nagyon hálás vagyok azért, hogy részt vehettem ebben a műsorban. Talán az volt a nagy előnyöm, hogy

Csak a produkcióim számítottak, ez volt a szerencsém" - mesélte a Mokkában.

Úgy érzi, olyan visszaigazolást kapott, ami csak ritkán adatik meg az életben. Az elmúlt hetekben fizikailag és lelkileg is kimerült, a tévéműsor mellett a színházat sem hanyagolta, sokszor reggel nyolctól éjfélig talpon volt. "Megérte, mert olyan visszacsatolást kaptam, ami nagy lendületet fog adni a pályán."