Ritka felvételen Tom Cruise lánya

Család, Több mint 2 éve nem látta lányát Tom Cruise Suri Cruise, Katie Holmes
US actor Tom Cruise leaves his hotel carrying daughter Suri for her gymnastics class on July 17, 2012 in New York, NY. Fairytale Hollywood couple Tom Cruise and Katie Holmes last month announced they were calling it quits after five years of marriage, ending an unexpected love story dogged by tabloid rumors. AFP PHOTO / Mehdi Taamallah / AFP / MEHDI TAAMALLAH
Vágólapra másolva!
Tom Cruise volt felesége, egyben tízéves kislányának édesanyja, Katie Holmes, egykori sorozatsztár ritkán oszt meg intim fotókat Instagram-oldalán a magánéletéről, ám most bepillantást nyerhetünk kislánya mindennapjaiba.
Vágólapra másolva!

Tom Cruise és Katie Holmes Suri nevű gyermeke 2006. április 18-án született. Édesanyja csak ezután, az év novemberében ment hozzá Cruise-hoz, majd 2012 augusztusában vált el tőle. Döntése hátterében elsősorban a színész szcientológiai egyházhoz való erős kötődése állt.

A Dawson és a haverok-ból ismert Holmesra azóta – bár rendszeresen vállal szerepeket filmekben és sorozatokban egyaránt – nem vetül akkora reflektorfény, mint volt férjére, a kis Suri azonban továbbra is nagyon érdekli az embereket.

Így mindig szenzációszámba megy, ha láthatunk róla egy-egy lopott képet. A színésznő legutóbb szeptemberben osztott meg Instagram-oldalán egy gyönyörű anya-lánya pillanatot megragadó fotót.

Most pedig Holmes azt mutatja meg, milyen ügyesen elboldogul a konyhában már most a kis Suri (a képen balra), aki egy barátnőjével éppen nagy sütisütés közepén van: a két kislány ragacsos kézzel, mosolyogva pózol a fényképen, amely mellé a sztár még egy univerzális üzenetet is írt, amely így szól:

Küzdjünk érte, hogy jobbá tegyük ezt a világot a gyermekeink számára!”