Plasztikai műtéteiről vallott az Agymenők bombázója

Kaley Cuoco
Vágólapra másolva!
Habár nemrégiben még tagadta, hogy megműttette volna az orrát, Kaley Cuoco most egy interjúban – amit a Women’s Health magazinnak adott – büszkén vállalja, hogy szépsége érdekében már többször is kés alá feküdt.
Vágólapra másolva!

Csak az Egyesült Államokban 15,9 millió szépészeti műtétet és egyéb kozmetikai jellegű plasztikai beavatkozást hajtottak végre a tavalyi évben. Ennek ellenére a mai napig stigmatizálják azokat, akik ily módon szeretnének javítani a külsejükön. A kérdés különösen a sztárokat érinti húsbavágóan.

Forrás: Eric Ray Davidson / Women’s Health

Nemrég pedig feltöltettem egy csíkot a nyakamon, ami már 12 éves korom óta ott volt, és nagyon zavart” – mondta a harmincéves színésznő a magazinnak.

„Igaz, hogy a belső szépség sokat számít, de bocsánat, azért jól is szeretnénk kinézni. Nem gondolom, hogy egy férfi vagy bárki más kedvéért alá kéne vetnünk magunkat ilyesminek, de

– tette hozzá a sztár.

A bejelentés egyébként azért számít szenzációnak Cuoco részéről, mert egy tavalyi Instagram-bejegyzésében még tagadta, hogy szépészeti műtétet hajtatott volna végre az orrán – akkor azt állította, azért volt szükség az operációra, mert nem kapott rendesen levegőt. Most azonban úgy döntött, elég a szégyenkezésből, és tiszta vizet öntött a pohárba.

A női magazinnak az Agymenők sztárja azonban arról is beszélt, hogy természetesen nemcsak a műtéteknek köszönheti szépségét, hiszen rendszeresen edz, jógázik, és étkezésére is odafigyel – mindez már hozzátartozik a napi rutinjához.