Ismét alkotott a szabadszájú színésznő, Amy Schumer

Amy Schumer
Vágólapra másolva!
A hétvégén múlt egy éve, hogy a Kész katasztrófá-ból és az Inside Amy Schumer-ből ismert szabadszájú színésznő, Amy Schumer megismerkedett barátjával, a nála öt évvel fiatalabb chicagói bútortervezővel, Ben Hanischsel. Most sajátos módon kívánt neki boldog évfordulót.
Vágólapra másolva!

Schumer a férfiról egy olyan fotót rakott ki az Instagramra, amelyen az éppen egy szendvicset eszik. Miután így megmagyarázta, miért is szeretett bele Hanischbe, a következő szavakat írta a kép mellé:

De ez még mindig elég enyhének számít ahhoz képest, hogy a komika a hashtag után azt tüntette fel, hogy másokkal is akar randizni.

A year ago today I met the love of my life. Happy anniversary fuckface. #Iwantoseeotherpeople.

@amyschumer által közzétett fénykép,

A poénos gesztust a férfi szerencsére romantikus módon viszonozta, így egy szép fényképet is láthatunk az ifjú párról. A fekete-fehér felvétel mellé Hanisch szívhez szóló szavakat is mellékelt.

„Egy éve találkoztam életem szerelmével. Akkor épp egyikünk sem akart összejönni senkivel, de már az első pillanatban éreztünk valamit. Végül rögtön zsinórban hat napot töltöttünk együtt. Ez a fotó New Orleansban készült, és

Amy Schumerről és Ben Hanischről a világ idén januárban tudta meg, hogy szerelmesek, amikor elkezdtek édesebbnél édesebb fényképeket felrakni magukról az Instagramra. Első közös nyilvános megjelenésükre viszont egészen szeptemberig kellett várni: akkor jelentek meg együtt a vörös szőnyegen, amikor Schumer átvette a GQ magazintól kapott Man of the Year kitüntetést.