Jó ügy érdekében vetkőzött le a szépséges színésznő

Vágólapra másolva!
A Spinédzserek negyvenéves sztárja, Alicia Silverstone sosem hordana gyapjút – akkor már inkább marad meztelen. A nagy állatvédő hírében álló vegán színésznővel a PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) nevű állatjogi szervezet készített egy lenyűgöző plakátot.
Vágólapra másolva!

A PETA szerint az állatok minden egyes bőrből, szőrből, gyapjúból vagy más állati termékből készült holmiért sokat szenvednek, és gyakran fájdalmas halált halnak. A szervezet most speciálisan a juhok védelme érdekében kérte fel Silverstone-t, hogy kampányoljon nekik.

A színésznővel készült egy rövid videó, amelyben elmondja érveit, és a bárányok szenvedését is megmutatja. A felvétel végén pedig felvillan egy figyelemre méltó fotó, amelyen a sztárt meztelenül láthatjuk.

A csodás fényképet a PETA külön plakátként is terjeszti, így tüzetesebben is szemrevételezhetjük. A nagy méretben hamarosan a New York-i Times Square-en is látható poszteren Silverstone anyaszült meztelenül, háttal pózol, és azt állítja, hogy inkább jár meztelenül, mint hogy gyapjút hordjon.

PETA, Alicia Silverstone Forrás: Brian Bowen Smith / PETA

A plakát alján olvasható szöveg ezután arra biztat mindenkit, hogy hordjon vegán ruházatot (amely előállításának egyetlen állat sem látta kárát). Az biztos, hogy a pucér színésznővel megtámogatott üzenet nagyon meggyőző – és a jelek szerint a vegán életmód elég jót tesz a külsőnek.