Négy világsztár is ráfért erre a szelfire

Gwyneth Paltrow, Vicky Vlachonis, Jennifer Meyer, Cameron Diaz
Vágólapra másolva!
A képet Drew Barrymore lőtte, és rajta kívül Gwyneth Paltrow, Nicole Richie és Cameron Diaz is rajta van. De vajon mi lehetett az apropó?
Vágólapra másolva!

A nők, akik fontosak az életemben, mind igazi cselekvők. Ez az élet minden területére vonatkozik, legyen szó munkáról vagy fizikai teljesítményről” – írta Barrymore a kép mellé, amelyen az összes szereplő túraöltözetben látható, és ha nagyon guvasztjuk a szemünket, valóban felfedezhetünk mögöttük egy hegyet a háttérben.

„Követem a barátaimat. És amikor a leginkább szükségem van rájuk, még erősebben kapaszkodom beléjük.

Hogy kiérdemeltem a bizalmukat. Szeresd a barátaidat. Ossz meg kedvességet. Őrizd meg a pillanatokat, és mindenekelőtt kovácsolj minél több tervet!!!” – tette hozzá még a képaláírásban a színésznő.

A fotón szereplő nők közül egyébként a sztár Cameron Diazzal már évtizedek óta szoros barátságot ápol, Diaz pedig mind Paltrow-val, mind Nicole Richie-vel nagyon jóban van – az utóbbi nem mellesleg a sógornője is.

Barrymore amúgy nagyon bölcselkedő hangulatban van mostanában. A sztárbarátnős-hegymászós fotó után nem sokkal megosztott egy olyat is, amelyen egy jégpályán látható, két kislányával, Frankie-vel és Olive-val. Ide pedig azt írta, hogy az elmúlt napokban azokra gondolt, akik igazán fontosak a számára, és hogy ezektől az emberektől érzi önazonosnak magát.