Ön is elviheti a Maradj talpon! 25 millió forintos fődíját

Vágólapra másolva!
A Maradj talpon! hétfőtől csütörtökig 19.25-től a Dunán fut, most 18 és 55 éves kor között bárki jelentkezhet a 25 milliós fődíjért.
Vágólapra másolva!

Idén öt éve, hogy Magyarország közkedvelt kvízműsora elindult a közmédia csatornáján. A jubileumi 600. adás után is töretlen népszerűségnek örvendő Maradj talpon!-ban eddig több mint 5000 játékos tette magát próbára, és négy szerencsés kihívó nyerte meg a 25 millió forintos fődíjat. A játékosok az öt év alatt összesen csaknem egymilliárd forintot vittek haza.

MTVA

Most újra lehet jelentkezni játékosnak Gundel Takács Gábor műsorába, ezen a felületen. A jelentkezés mellett itt minden további információt, elérhetőséget megtalálhatnak a leendő játékosok. Gundel Takács Gábor szerint a műsor alaphelyzete nagyon hasonlít arra, amikor egy társaság hétvégén összejön játszani.

Ezt a hangulatot mindenki ismeri, és jó felidézni és átélni hétköznap esténként a képernyő előtt is” – mondta a műsorvezető.

Forrás: MTVA

A vetélkedő alapjául az Armoza Formats „Still Standing” formátuma szolgál, melyből a világon sehol nem forgattak annyi adást, mint Magyarországon.

A vetélkedő rendszeres tematikus különkiadásaiban játszottak már kéményseprők és tűzoltók, műsorvezetők, sportolók, de jegyespárok is összemérhették tudásukat. Idén további különkiadások várhatók, például az új évaddal jelentkező Fölszállott a páva című népzenei és néptánc tehetségkutató műsorhoz kapcsolódóan.