Megvan a három ellenfél az extrém Való Világ-párbajra

VV zsolti
Vágólapra másolva!
Nyalihó! – így nyitott be Zsolti a riportszobába, majd az esélyeket taglalta. Nem gyengébbnek tartott embert visz ki, szíve szerint dönt. A cikk alján szavazzon!
Vágólapra másolva!

A 2002 óta folyó, 14 éves VV-történetben először lesz hármas párbaj, Mici volt a kiválasztott, ő Zsoltit akarta kivinni, utóbbi pedig még Dávidot választotta ellenfélnek. „Közel nyolcvan napig fel sem merült, hogy gonosz lennék, most az lettem mások szemében. Nagyon bízom benne, hogy visszajövök. Hittem abban, hogy ezt a játékot úgy is végig lehet vinni, hogy nem taposunk el másokat. Úgy néz ki, ez nem mindenkinek megy" - fejtegette Zsolti a VV8-ban. „Nem ér annyit 36 millió, hogy leköpjenek a 4-6-os villamoson. Gay power!" – tette hozzá.

A kihívott kihív Forrás: RTL II
Mici könnyen kieshet Forrás: RTL II

„Micit alábecsülik itt sokan. Öten ordítanak rám kígyót-békát, de én ezzel nem fogok azonosulni. A 36 millió forint egyre többször merül fel az emberekben, ki akarnak szekírozni. De itt vagyok, talpra álltam" – mondta a riportszobában. Attól tart, azok után, amit kinn kap majd a stúdióban, Csernus Imre terapeuta szakértelmére lesz szüksége.

Dávid is vinné a 36 milliót Forrás: RTL II

A villalakók előtt elmondta, hogy rendületlenül szerelmes. „Mindenképpen egybekelünk. Nagyon szeretlek, sajtos kifli, gyere hozzám... ennél extrémebben nem tudtam volna mondani" – közölte.

VV Gina valójában a kerületi Oláh Ibolya-hasonmásverseny második helyezettje. Forrás: RTL II

Ellenfelet kellett választania eztán, Dávidot nevezte meg. „Olyan embert hívok ki, aki könnyen visszajött egy párbajról. Elképzelhető, hogy van félnivalóm, de ne legyen nagy mellénye. Próbáljuk meg emberként végigcsinálni ezt a párbajt. Rohadt értelmes srác vagy, de nem félek attól, amit mondtál" – közölte a kihívó.

Alább szavazzon!

Szavazzon!

Ki nyerjen vasárnap?