Várkonyi Andrea: Senki nem állt meg segíteni a karambol után

2016. 10. 20. Apats Gábor Interjú Műsorvezető Várkonyi Andrea riporter
Várkonyi Andrea műsorvezető, riporter. 2016.10.20.
Vágólapra másolva!
A SuperTV2 műsorvezetőjét nagyon megviselte a baleset: soha nem volt korábban karambolja, és állítása szerint nem is ő hibázott.
Vágólapra másolva!

Ahogy korábban írtuk, csúnya karambolt élt túl a műsorvezető. „A fejem fáj, sántikálok, púpom van. A nyakam és a karom is fáj” – mesélte a Mokkában Várkonyi Andrea. „Az Árpád híd felől hajtottam a Vörösvári út felé, egyenesen. Amikor zöldre váltott a lámpa, elindultam, a semmiből, balról borzasztó gyorsan jött a furgon, és én csak annyit láttam, hogy becsapódik.”

Várkonyi Andrea Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A furgon nagyon gyorsan mehetett, véli a műsorvezető, de persze meg kell várni a rendőrségi elemzést. „Elég masszív autóm van, de kitört a kerekem, valószínűleg totálkár lesz. Olyan sebességgel hajtott, hogy felment a járdaszigetre, ahol a szalagkorlátot is kidöntötte, betontalpastul. Az én kocsimat 90 fokban is elfordította. Soha nem volt autóbalesetem, nagyon megviselt. Nagy mázlim volt, mert a jó autó megvédett, és ha 30 centivel hátrébb talál el, akkor nem tudok kiszállni a kocsiból.”

„Három férfi volt a furgonban, én egyedül, azt sem tudtam, mit kell csinálni. Hívtam a szerelőnket, Gábort, egy jó barátunkat" – emlékezett Várkonyi, aki tisztában volt vele, hogy óriási dugó lesz a karambol miatt, és egy óra, mire Bochkor odaér.

Azt már indulattal mesélte el, hogy a furgonosok nem ismerték el, hogy hibáztak, meg se kérdezték, hogy van, ráadásul őt vádolták gyorshajtással. „Senki nem állt meg megkérdezni, hogy vagyunk. Senki" – fejezte be a beszélgetést.