Az egykori Buffy egy régi fotóval nosztalgiázik

Sarah Michelle Gellar
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban november 24-én ünnepelték a hálaadást, és ebből az alkalomból – illetve a Throwback Thursdayjel, azaz a nosztalgiázós csütörtökkel összekötve – Sarah Michelle Gellar egy olyan évből osztott meg fotót Instagram-oldalán, amikor igazán hálásnak érezte magát.
Vágólapra másolva!

és habár annak idején nagyon sok mindenért éreztünk hálát, ezt össze sem lehet hasonlítani azzal, ami most van. Nagyon próbálok hálás és megbecsülést mutató lenni egész évben, de azért az sem árt, ha van egy külön erre kijelölt napunk" – olvashatók a színésznő sorai a kép mellett.

A fotón egyébként férjével, Freddie Prinze Jr.-ral együtt látható, mindketten kötényt viselnek, és előttük egy tipikus hálaadásnapi alapanyag, azaz egy pulyka helyezkedik el egy tepsiben (szegény állat valószínűleg nem túl hálás ezért).

Gellar amúgy soraival arra célzott: igaz ugyan, hogy 2000-ben, amikor elkezdtek járni egymással, a fellegekben jártak, ám boldogságuk – s így hálájuk is – még nagyobb lett, amikor megszülettek gyermekeik: 2009-ben Charlotte, 2012-ben pedig Rocky.

A színésznő szerencsére nemcsak régi, de friss képeket is meg szokott osztani, így a cseperedő gyerekeket is megcsodálhatjuk. A fenti képen például a kisfiú és édesapja látható – és elég egyértelmű, hogy Rocky az apukájára ütött: nemcsak a főzés szeretetében, de külsejében is.